Dušan Tadić 80+ Silver Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,683 Çarşamba, 20:57 #1 Clash royale hesabımın id ile olan bağlantısını kesmem ve yeni bir id'ye bağlamam mümkün müdür?
mucel 80+ Bronze Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 551 Dahası Reaksiyon skoru 165 İsim Muhammet Ali Seviptekin Çarşamba, 20:58 #2 Dušan Tadić yazmış: Clash royale hesabımın id ile olan bağlantısını kesmem ve yeni bir id'ye bağlamam mümkün müdür? Devamı için tıklayın... mümkün supercell id ayarlarından epostamı unuttum diyerek olması lazım
Dušan Tadić yazmış: Clash royale hesabımın id ile olan bağlantısını kesmem ve yeni bir id'ye bağlamam mümkün müdür? Devamı için tıklayın... mümkün supercell id ayarlarından epostamı unuttum diyerek olması lazım
Dušan Tadić 80+ Silver Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,683 Çarşamba, 22:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 mucel yazmış: mümkün supercell id ayarlarından epostamı unuttum diyerek olması lazım Devamı için tıklayın... Mevcut id'min e postasını değiştirmekten bahsetmiyorum hocam direkt yeni bir id'ye bağlamak istiyorum hesabı. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Video linki bırakırsan veya biraz daha aydınlatırsan cok sevinirim
mucel yazmış: mümkün supercell id ayarlarından epostamı unuttum diyerek olması lazım Devamı için tıklayın... Mevcut id'min e postasını değiştirmekten bahsetmiyorum hocam direkt yeni bir id'ye bağlamak istiyorum hesabı. Aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Video linki bırakırsan veya biraz daha aydınlatırsan cok sevinirim