🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bilmiyorum bu ülkede futbol hobiden ziyade genelde tartışma ve kavgalara meze olarak görev görüyor bence
Valla benim için hobi. Bütün maçları izlerim. Hiç bir yerde de takım ile ilgili polemiğe girmedim. Ben kendi takımıma bakarım. İnsanların ne olarak gördüğü değil benim ne olarak gördüğüm önemli. Ama haklısın insanlar devamlı birbiri ile polemiğe girmeyi seviyor.

saygı duymak lazım futbol büyük bi tutku ve bu fiyat çok uygun.
Saygı duyarım ama tutkudan ziyade %90'ı cidden polemiğe giriş aracı haline getirmiş bence bu yerinin küçültüyor ve anlamını daraltıyor ama gene evet bu bir hobi.

Hocam ben digitürk kullanan birisi olarak tarifem doldu daha yenilemedim bu tod ne oluyor acaba ilk defa görüyorumda tv den aynı digitürk gibi izleyebiliyormuyuz

Hocam ben digitürk kullanan birisi olarak tarifem doldu daha yenilemedim bu tod ne oluyor acaba ilk defa görüyorumda tv den aynı digitürk gibi izleyebiliyormuyuz
Beinconnect isim değiştirdi tod oldu.

hocam internet üzerinden izleyebiliyorsunuz. Akıllı TV'niz varsa TODTV uygulamasını indirip alacağınız pakete +10 TL daha ekleyerek bu uygulama üzerinden de izleyebilirsiniz. +10 TL vermezseniz, pc'den telefondan izleyebilirsiniz.

Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
Hocam 200 tl nerden aldınız bende düşünüyorum

ödeme aşamasında hata alan var mı ? sürekli kullandıgım kartları denıyorum hata verıyor. lımıt veya ınternet alısverısı sorunum yok.

Güncelleme : TOD 12 taksit imkanı sağlasa bile bankalar max 6 taksi,t sınırlaması getirdiği için ödeme alınamıyormus. 6 taksiti seçince duzeldı. Bilgiyi bankayı arayıp öğrendim.

Son düzenleme:
Alacaklar şunu bilsin. Telefondan televizyona ekran aktarma yapılamıyor.

Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
Hocam merhaba ip tv nasıl kurucam tv ye televizyonum Smart ve nereden alıyorsun

Tod yerine decoder almak daha avantajlı oda 150TL herhalde taraftar paketi TOD güzel de 45 saniye geriden geliyor yayın biraz can sıkıyor

HANGİSİNİ ALIYORSUN

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri