Çözüldü✓ Superlight 2 mi Deathadder v3 Pro mu

Reaksiyon skoru
67

Superlight 2 tabi ki.

Şu tabi ki denecek bir fark yok aralarında. Aralarındaki en büyük fark şekilleri. Onun dışında kalite olarak aynılar. Dav3 pro biraz daha büyük elliler için tasarlanmış ergonomik bir tasarımı var. Superlight orta ve büyük elleri olanların kullanabileceği bir mouse. Yakında medimark vs varsa deneyip almanı tavsiye ederim şahsen dav3 pro yu daha rahat buluyorum.

V3 pro. Tasarımından ötürü.

Razer viper mini var Bi kaç yıldır kullanıyorum ama çok küçük geliyor elime. Ben de ele oturan tasarım için ve kalitesinden dolayı dav3'ü tercih ettim.
Şu tabi ki denecek bir fark yok aralarında. Aralarındaki en büyük fark şekilleri. Onun dışında kalite olarak aynılar. Dav3 pro biraz daha büyük elliler için tasarlanmış ergonomik bir tasarımı var. Superlight orta ve büyük elleri olanların kullanabileceği bir mouse. Yakında medimark vs varsa deneyip almanı tavsiye ederim şahsen dav3 pro yu daha rahat buluyorum.
V3 pro. Tasarımından ötürü.

Aga be v3'ü aldıktan sonra Light 2'yi gördüm. V3 kargoya verilmiş. Gelince geri gönderip Light2 mi alsam ama arada da 1.4k kadar fark var 2 yerine Superlight alsam nasıl olur
superlight 1 de alabilirsiniz size kalmış. Eğer para sorun değilse 2 yi alabilirsiniz.

Hocam ikiside çok sağlam mouselar tahminimce palm grip kullanıyorsunuz eğer palm kullanmıyorsanız dav3 önermem sadece onun dışında birbirinin dengi iki mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,793
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri