Donanımsal anlamda çok daha üstün V3 Pro. Tercih senin.
v3 pro daha iyi superlıght eskide kaldı lamzu atlantis vs daha iyi superlıhfgttan v2 pro ve v3pro goat şuanhediye olarak geldi kapalı kutu superlight var bunu kullanmak mantıklı mı yoksa iade edip v3 proya geçilir mi
superlight yeni elime ulaştı kutusunu açmadım açarsam iade alınmıyo bende foruma sorıyım dedim. Ona göre değiştirmeye gideceğimsuperlight hala çok iyi, para mevzusu sıkıntı değilse, fareden sıkıldıysan ve yeni bir şeyler denemek istiyorsan tavsiye edilebilir tabii ki.
iade imkanı varsa ve superlightın şuan türkiyede ederinin üstünde satıldığını düşünürsek evet ben senin yerinde olsam iade edip onun yerine viper v2 veya deathadder v3 alırdımsuperlight yeni elime ulaştı kutusunu açmadım açarsam iade alınmıyo bende foruma sorıyım dedim. Ona göre değiştirmeye gideceğim
DEĞİLsuperlight daha iyi değil mi
hangisi eline ve tutuşuna uygunsa ona göre tercih yap bencebende o yüzden düşünüyorum superlight 2 yıllık mouse sensor bakımından da switch olarakta geri kalıyor.
profesyonel cs oyuncuları superlight kullanıyor ama nasıl oluyor razer v3 pro yeni mi çıktıDEĞİL