Superonline 1000 mbit yerine 100 mbit sabit hız almak

Napellon

80+
Reaksiyon skoru
4
Superonline fiber bağlattım huaweinin bi modemini verdiler wifi6 gpon girişli. Cat6 kablo ile bağdaştırıcı seçeneklerinde 100 mbps sabit hız alıyorum. Ayarlardan 1 gigabite çekip hızı almayı denedim herşeyi denedim ama alamıyorum çıldırıcam. Ethernet kartı aldım onuda anakarta takamıyorum rtx 2060 ekran kartım ethernet kartı takıcağım yeri kapatıyor. İnternette girmediğim türkçe ingilizce site kalmadı tüm konuları okudum ama olmuyor olmuyor olmuyor tam çıldırmalık günlerdeyim help meeee

alt yapınız max 100 destekliyo olabilir mi

o zaman bence arayın hocam onları bizdede oluyordu
Ne için aricamki adamlar bizde her şey okey diyor bilgisayarı açıp gösterdim bizlik değil diyor haksızda değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WiFi ile 5ghz de kaç mbps alıyorsun
Valla wifi açıp giriyorum kaç ghz den girdiğimi bilmiyorum wifi bile düşük veriyor ama 500 mbiti görüyor onunla ilgili ayrı bi kayıt açtırdım zaten. Önemli olan kabloluda pc de 100 mbit göstermesi ayarlarda ya çıldırıcam

Ne için aricamki adamlar bizde her şey okey diyor bilgisayarı açıp gösterdim bizlik değil diyor haksızda değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla wifi açıp giriyorum kaç ghz den girdiğimi bilmiyorum wifi bile düşük veriyor ama 500 mbiti görüyor onunla ilgili ayrı bi kayıt açtırdım zaten. Önemli olan kabloluda pc de 100 mbit göstermesi ayarlarda ya çıldırıcam
WiFi ile 500 görmesi normal ama kabloda normal değil Cat6 internet kablosu değil mi PC ye bağlı olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,880
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri