bendede böle idi hatta böleDiskle alakalı bi durum olabilir. Harddisk mi indirdiğin yer yoksa SSD mi?
sistemim imzamda hocam.Diskle alakalı bi durum olabilir. Harddisk mi indirdiğin yer yoksa SSD mi?
M2 ssd diskle alakalı olduğunu sanmıyorum.Diskle alakalı bi durum olabilir. Harddisk mi indirdiğin yer yoksa SSD mi?
M.h aynı şeyi diyip duruyor kafayı yersin ya bildiğin kısıtlıyorlar.bendede böle idi hatta böle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemim imzamda hocam.
steam sunucu kaynaklıdır büyük ihtimallen veya bant genişliği sınırlandırılmıştırAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SS de göründüğü üzere Superonline da steamden indirme hızım çok düşük bunun bir çözüm yolunu bilen var mı ? müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor. ne yaptıysam çözemedim.
Hocam bende böyleM2 ssd diskle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
M.h aynı şeyi diyip duruyor kafayı yersin ya bildiğin kısıtlıyorlar.
Bendede hemen hemen böyle 950 download 96 uploadingAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SS de göründüğü üzere Superonline da steamden indirme hızım çok düşük bunun bir çözüm yolunu bilen var mı ? müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor. ne yaptıysam çözemedim.
Hocam pubg derken?Sorun PUBG ile alakalı. Normalde indirme yaparken cpu threadlarının hepsini kullanması lazımken PUBG de 1 veya 2 tane kullanıyor.
Ve evet bilmiyorsanız indirme yaparken CPU yüke girer.
Konudaki arkadaş PUBG indiriyor.Hocam PUBG derken?