Neler Yeni

Superonline 8mbps kullanıyorum fakat hız testinde 0.81

Bartuu

80+ Silver
Haklısınız
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün bir şey olmadı pazar günü ve altyapınız max derecede kullanılıyor yetersiz kalıyor altyapı yetersizliğinden dolayı arayın turkcelli bildirin çözeceklerine eminim fakat biraz zaman alabilir
zamanında gitmiş turk telekom altyapı yapmış 8mbps buraya Allah onun varya küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

VPN mi kullanıyorsunuz?
hayır

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
zamanında gitmiş turk telekom altyapı yapmış 8mbps buraya Allah onun varya küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

hayır
Wifiden test yapar mısınız ?
Altyapısı olmayanlarda var öyle düşünebilirsiniz ve 4 yıl öncesine kadar 8mbps kullanıyordum ttnet geldi altyapı çekti 100mbpse kadar kaldırıyor artık öyle düşünmeyin bir gün belki gelir

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
superonline insana internet aldırmak için yalaka gibi yapışır ondan sonrada her ay söke söke alır daha fazla bişeyler söylemek isterdim ama şimdi görürler bu mesajı turkcell pingimi yükseltir yok allah korusun bi cs keyfimiz var zaten

O kadar haklısın ki.

9675541072.png

Bartuu

80+ Silver
Wifiden test yapar mısınız ?
Altyapısı olmayanlarda var öyle düşünebilirsiniz ve 4 yıl öncesine kadar 8mbps kullanıyordum ttnet geldi altyapı çekti 100mbpse kadar kaldırıyor artık öyle düşünmeyin bir gün belki gelir
inş gelirde şimdide 16ms alıyorum fakat 2mbps hız ben bi ariyim sonra bidaha dönücem

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....

hayır

Modemi hiç arayüzünden yeniden başlatmayı denedin mi ?

Müşteri hizmetlerini ara. Direk Modeme bağlanıp sinyal seviyelerini bir kontrol etsinler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Modemi hiç arayüzünden yeniden başlatmayı denedin mi ?

Müşteri hizmetlerini ara. Direk Modeme bağlanıp sinyal seviyelerini bir kontrol etsinler.
Altyapı yetersizliği olduğu zaman genel olarak sinyal iyi diyorlar ya direk destek talebi açmak daha mantıklı gibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
2 Senedir kullanıyorum.

Aşağıdaki resim'de yılbaşında verdiği hediye. 2 - 3 günlüğüne.
Şakasına diyorum :) çoğu kişi ttnet altyapısı kullanıyor kötü internet diye süperonlineya geçince süperonline altyapısı gibi bir şey bekliyor sonra hayal kırıklığı yaşıyor süperonline kötü diyorlar ondan öyle demiştim :) 100mbpsler biraz tuzlu yoksa bende geçmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,989
Üyeler
161,177
Son üye
1urkan
Top Bottom