Neler Yeni

Superonline 8mbps kullanıyorum fakat hız testinde 0.81

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şakasına diyorum :) çoğu kişi ttnet altyapısı kullanıyor kötü internet diye süperonlineya geçince süperonline altyapısı gibi bir şey bekliyor sonra hayal kırıklığı yaşıyor süperonline kötü diyorlar ondan öyle demiştim :) 100mbpsler biraz tuzlu yoksa bende geçmek istiyorum

Maalesef çoğu yerde. Superonline TT altyapısı kullanıyor ADSL olan yerlerde.

Eğer yeni site vb. yerlerde kendi Fiber altyapısını direk kuruyor.

Gönül isterseki 1 Gbps'ye geçeyim fakat faturalı 2.500 TL civarın :)

Elon Musk İnternet projesini hayata geçirir ise o zaman internet fiyatları acayip düşer.

Bartuu

80+ Silver
1593353234518.png

aradım yine 8mbps alamıyorum bunlara harbi sövmek lazım heralde

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Maalesef çoğu yerde. Superonline TT altyapısı kullanıyor ADSL olan yerlerde.

Eğer yeni site vb. yerlerde kendi Fiber altyapısını direk kuruyor.

Gönül isterseki 1 Gbps'ye geçeyim fakat faturalı 2.500 TL civarın :)

Elon Musk İnternet projesini hayata geçirir ise o zaman internet fiyatları acayip düşer.
Umarım düşer bakalım altyapı bakımında eskisine göre türkiye daha iyi olduğu garanti böyle giderse daha iyi olacak altyapılar bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
aradım yine 8mbps alamıyorum bunlara harbi sövmek lazım heralde
Kardeşim aynı şeylleri tekrarlamak yerine aradıklarında ne dediler ve baktığım zaman hız değerleriniz gayet normal ?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kanka yanlış anlama insanlık hali kendim yaşadığım için söylüyorum :D faturayı ödemeyi unutmuş olabilirsin. Ben de unutmuştum bir defasında hızı bilerek yavaşlatıyorlar fatura gününü geçirince.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Kanka yanlış anlama insanlık hali kendim yaşadığım için söylüyorum :D faturayı ödemeyi unutmuş olabilirsin. Ben de unutmuştum bir defasında hızı bilerek yavaşlatıyorlar fatura gününü geçirince.
O taahüütsüz internetlerde oluyor taahüütlü internetlerde olmuyor ve sorunu düzelmiş son attığı ssde arkadaşın

Bartuu

80+ Silver
Umarım düşer bakalım altyapı bakımında eskisine göre türkiye daha iyi olduğu garanti böyle giderse daha iyi olacak altyapılar bakalım

Kardeşim aynı şeylleri tekrarlamak yerine aradıklarında ne dediler ve baktığım zaman hız değerleriniz gayet normal ?
internetinizde sorun yok efendim internetinizde sorun yok efendim internetinizde sorun yok efendim bunları diyolar sadece bide başka bişeylerde dedi anlayamadım okadar hızlı söylüyoki anlamamamız için sordum yine aynı hızda söyledi dalga geçiyo herlade

yok kanka direk ödüyo babam fatura daha gelmeden

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
internetinizde sorun yok efendim internetinizde sorun yok efendim internetinizde sorun yok efendim bunları diyolar sadece bide başka bişeylerde dedi anlayamadım okadar hızlı söylüyoki anlamamamız için sordum yine aynı hızda söyledi dalga geçiyo herlade
internetiniz 8mbps değil 8mbps kadar ve 6mbps almanız normal sayılabilir altyapınız 6mbps destekliyordur 2. olarak pinginizde normal

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Kullandığınız paket hangisi. Daha öncede aynısımıydı yoksa son zamanlarda mı sorun çıkmaya başladı.

Sunucu'ya ne kadar uzaklıktasın ?

Bunlar önemli etkenler.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
olum ben az önce burda şikayette bulundum ya benim hızımı yükselttiler bende 8 mbps kullanıyom

Ekler

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    403.2 KB · Hit: 35

Bartuu

80+ Silver
internetiniz 8mbps değil 8mbps kadar ve 6mbps almanız normal sayılabilir altyapınız 6mbps destekliyordur 2. olarak pinginizde normal
altyapım max 8 destekliyor bi kaç ay önce 6mbps kullanıyodum 6mbps alıyordum hız testinde 8 e geçtim daha düşük alıyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
altyapım max 8 destekliyor bi kaç ay önce 6mbps kullanıyodum 6mbps alıyordum hız testinde 8 e geçtim daha düşük alıyorum
8i desteklemesi 8i tam anlamıyla alabileceğiniz anlama gelmiyor eğer altyapınız 16mbps destekliyorsa o zaman ayrı ve şuan tam anlamıyla hız sorununuz yok son attığınız ssde

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
0.80 oluyor 8.0 8mbpsdir Sağlayıcınızı arayıp sorunu bildiriniz düşük hızınız
Bişi yapamıyorlar.

Arkadaşımda aldı ve aynı durumu yaşıyor. Almasaydınız keşke :(

Bartuu

80+ Silver
8i desteklemesi 8i tam anlamıyla alabileceğiniz anlama gelmiyor eğer altyapınız 16mbps destekliyorsa o zaman ayrı ve şuan tam anlamıyla hız sorununuz yok son attığınız ssde
nerden bakabilirim peki max kaç desteklediğine bana 8mbps destekliyo diyip 8 sattı karaktersizler

Top Bottom