superonline alt yapı nasıl çektirilir

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
bizim mahallede herksete şuanda fiber var sadece 2 tane binada yok bi bizim bide çaprazımızda neden yok bende bilmiyorum nasıl getirtirim acaba ve ücret çıkarmı

bizim mahallede herksete şuanda fiber var sadece 2 tane binada yok bi bizim bide çaprazımızda neden yok bende bilmiyorum nasıl getirtirim acaba ve ücret çıkarmı
Tüm apartmanca imza toplayıp firmaya dilekçe verin büyük ihtimalle çekerler.

Tüm apartmanca imza toplayıp firmaya dilekçe verin büyük ihtimalle çekerler.
genel müdürlüğünemi verilcek imza ve kaç kişinin imzası gerek 5 daireli apartmanda

genel müdürlüğünemi verilcek imza ve kaç kişinin imzası gerek 5 daireli apartmanda
Mümkünse hepsine attırın. Sadece siz imza atsanız da yeter ama herkes veya çoğu kişi atarsa gelme ihtimali artar.

Superonline veya Türk Telekom hangisiyse onun genel merkezine başvurabilirsiniz.

Mümkünse hepsine attırın. Sadece siz imza atsanız da yeter ama herkes veya çoğu kişi atarsa gelme ihtimali artar.

Superonline veya Türk Telekom hangisiyse onun genel merkezine başvurabilirsiniz.
apartman zaten aile apartmanı imzayı atırırım da kaç ayda yaparlar ücret çıkarmı

Ücret çıkmaz. Süresi çok belirsiz belki hemen çekerler 2 aya aktif olur belki yıllarca başvuruyu beklemeye alırlar 😅
bence yıl sürmez mahallede 2 binada yok bakalım bi şansımızı deneyelim bide bunun şimdi merkezini bulması var neresi bizim bölkgeye bağlı bakalım :)

Aynı durumdayız. Aynı binadamıyız yoksa :D

Geri