Tüm apartmanca imza toplayıp firmaya dilekçe verin büyük ihtimalle çekerler.bizim mahallede herksete şuanda fiber var sadece 2 tane binada yok bi bizim bide çaprazımızda neden yok bende bilmiyorum nasıl getirtirim acaba ve ücret çıkarmı
genel müdürlüğünemi verilcek imza ve kaç kişinin imzası gerek 5 daireli apartmandaTüm apartmanca imza toplayıp firmaya dilekçe verin büyük ihtimalle çekerler.
Mümkünse hepsine attırın. Sadece siz imza atsanız da yeter ama herkes veya çoğu kişi atarsa gelme ihtimali artar.genel müdürlüğünemi verilcek imza ve kaç kişinin imzası gerek 5 daireli apartmanda
apartman zaten aile apartmanı imzayı atırırım da kaç ayda yaparlar ücret çıkarmıMümkünse hepsine attırın. Sadece siz imza atsanız da yeter ama herkes veya çoğu kişi atarsa gelme ihtimali artar.
Superonline veya Türk Telekom hangisiyse onun genel merkezine başvurabilirsiniz.
Ücret çıkmaz. Süresi çok belirsiz belki hemen çekerler 2 aya aktif olur belki yıllarca başvuruyu beklemeye alırlarapartman zaten aile apartmanı imzayı atırırım da kaç ayda yaparlar ücret çıkarmı
bence yıl sürmez mahallede 2 binada yok bakalım bi şansımızı deneyelim bide bunun şimdi merkezini bulması var neresi bizim bölkgeye bağlı bakalımÜcret çıkmaz. Süresi çok belirsiz belki hemen çekerler 2 aya aktif olur belki yıllarca başvuruyu beklemeye alırlar![]()
Aynı durumdayız. Aynı binadamıyız yoksabizim mahallede herksete şuanda fiber var sadece 2 tane binada yok bi bizim bide çaprazımızda neden yok bende bilmiyorum nasıl getirtirim acaba ve ücret çıkarmı
olabilirAynı durumdayız. Aynı binadamıyız yoksa![]()