Adamin bana dedigi sadece 1 ay icinde hal olur dedi ama pek guvenemedim projeyi bulmak icin mi orasini bilmiyorumTahmini olarak en az 2 3 aydan aşağıya gelmez. Yeni yapılan bazı binalarda bile en kötü 2 3 aya bağlıyorlar. Bazılarında hemen bağlanıyor orası ayrı.
O 1 ay 2 ay 3 ay diye gidiyor işte en az bence 2 ayda gelir.Adamin bana dedigi sadece 1 ay icinde hal olur dedi ama pek guvenemedim projeyi bulmak icin mi orasini bilmiyorum
Geldiler bugun ama bizim binaya gelen boru bulamadilar gittilerTahmini olarak en az 2 3 aydan aşağıya gelmez. Yeni yapılan bazı binalarda bile en kötü 2 3 aya bağlıyorlar. Bazılarında hemen bağlanıyor orası ayrı.
İşte onu diyorum hep rahat çalışıyor adamlar. Ya büyük ihitmal binaya fiber altyapı getirmediler. Ya da var ama görmezlikten geldiler uğraşmamak için. Altyapı yoksa sokaktaki hattan sizin binaya çekmek için büyük ihtimalle binanın önünü kazıp o şekilde çekicekler. İşlem sırası oluyor sizin binaya sıraya alırlar. Tahmini 2 3 aya başlarlar.Geldiler bugun ama bizim binaya gelen boru bulamadilar gittiler