Superonline altyapı getirme

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
Bizim binaya fiber cekecekler mahallede bayadir vardi bizim binada yokdu adamlar kesife geldi kutu yok dediler yerde projeye bulalım dediler ne zamana kadar getirirler acaba

Tahmini olarak en az 2 3 aydan aşağıya gelmez. Yeni yapılan bazı binalarda bile en kötü 2 3 aya bağlıyorlar. Bazılarında hemen bağlanıyor orası ayrı.

Tahmini olarak en az 2 3 aydan aşağıya gelmez. Yeni yapılan bazı binalarda bile en kötü 2 3 aya bağlıyorlar. Bazılarında hemen bağlanıyor orası ayrı.
Adamin bana dedigi sadece 1 ay icinde hal olur dedi ama pek guvenemedim projeyi bulmak icin mi orasini bilmiyorum

bizim burada altyapı yok ben altyapıyı nasıl getirtecem :D

Geldiler bugun ama bizim binaya gelen boru bulamadilar gittiler

Geldiler bugun ama bizim binaya gelen boru bulamadilar gittiler
İşte onu diyorum hep rahat çalışıyor adamlar. Ya büyük ihitmal binaya fiber altyapı getirmediler. Ya da var ama görmezlikten geldiler uğraşmamak için. Altyapı yoksa sokaktaki hattan sizin binaya çekmek için büyük ihtimalle binanın önünü kazıp o şekilde çekicekler. İşlem sırası oluyor sizin binaya sıraya alırlar. Tahmini 2 3 aya başlarlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Geri