Süperonline bağlantı problemi

Ensblc08

80+
Reaksiyon skoru
6
Yaklaşık 20 gün önce süperonline 1000 MBPS internete abone oldum. günlük kullanımda bi problem yok hızımda gayet iyi fakat online oyunlarda bağlantımda bi problem var sebebini bilmiyorum. FC 26 oynarken maç buldupunda aldığım pingi görebiliyorum 10 tane maç aratıyorum 8inde ping 2000ms sadece 2 tanesinde 50 55 arası oluyor sorunu ea kaynaklı olduğunu düşünüyordum fakat sonra valorant oynarken fark ettimki sorun burda da var bu sefer normalde lobide bi sorun görünmüyor ajan seçme ekranından sonra oyuna bağlanamıyorum arkadan konuşma sesleri geliyor pingimin 1000 olduğunu söylüyorlar bu da her oyunda olmuyor genelde ilk elde oluyor bi çözümü var mı ya da neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilir misiniz

kardeşim geçmiş olsun. benim paylaştığımı oku anlarsın aynı sorun bende de var günlerdir uğraşıyorum

eyvallah reis çok terimlere hakim değilim anladığım kadarıyla sende çözemedin daha müşteri hizmetlerinin de bir şey bildiği yok ping testi yapıyorum normal bı sıkıntı görünmüyor diyorlar arıza kaydı da oluşturuamıyorlar daha yeni bide inşallah bir an önce çözerler yoksa bu böyle nasıl gider bilmiyor fifa oynamıyorum artık lobi bulmaya uğraştığımdan ötürü böyle giderse de valoranttan da afk kaldığımdan ötürü saatlik ban yemeye başlayacağım sonra süperonline bildiğim tüm küfürleri etmek zorunda kalacağım gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçici de olsa bu sorunu çözebiliceğimiz bir yol vesaire var mı vpn felan iş yaparmı en azından düzeltilene kadar

ben herşeyi denedim. sonuç yok. fakat şuanda bir yol daha buldum. yarın test edeceğim haber veririm. yol şöyle öncelikle modem arayüzüne gir. ayarlar kısmında bir yerde WAN sekmesini bul. bu wan sekmesinde senin ip adresin gözükecek. 10xxx veya 100xxx ile başlıyorsa. internetten whats my ip sitesi ile kıyasla. whats my ip sitesi sana yüksek muhtemel 91xxx ile başlayan bir ip gösterecektir. bu durum cgnat durumu. port açmana izin verilmediği için oyunlarda özellikle oyuna veya sunucuya bağlanırken çökme kopma yaşanıyor. bazı durumlarda oyun içi paket kaybı da olası.
ben yarın müşteri hizmetleri ile görüşüp bu 100 veya 10 lu ip nin değiştirilmesini (cgnat dışına) taşınmasını isteyeceğim.

aslında bu cgnat dediğimiz şey şöyle sen bir paket yolladığında bu paketin kullandığın internet sağlayıcısının eleğinden geçerek internete bağlanma durumu gibi düşünebilirsin.yani sen paketi yolluyorsun. gitmiyor veya gitse bile bazen dönerken gelmiyor. aslında aradaki o bariyeri kaldırmak bu sorunun önüne yüksek muhtemel geçer diye umut ediyorum. statik ip almak da çözüm bu arada fakat aylık 140 tl istedi mk turkceli. sırf gıcıklığına uğraşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,901
Üyeler
184,074
Son üye
shamimamedov0
Geri