Neler Yeni

SuperOnline Fiber Kutu Takıldı Fakat.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar superonline fiber altyapı adresimize geldi fakat şöyle bir şey var binamıza superonline kablosunu çeken turk telekom ekibiydi ve kutuyu koyan turk telekom ekibi fakat altyapı turkcellin ve kutuda turk telekom yazıyor anlamadığım şey şu rakip firmalar böyle anlaşmalar yapabiliyor mu?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shaco

80+ Bronze
biraz garip geldi, benim işime gelir sinyal verildiği zaman 1000 megabitim yolda..
İSS'ler Türk Telekom alt yapısını kullanıyorlar hocam zaten. Çok az firmanın kendi sınırlı alt yapısı var. Binaya hat taşındığı an kullanırsın

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bizim Turknet'te TürkTelekom alt yapısı varken kendi kutusunu gelip koydu. 1000/1000 kullanıyorum rahatça

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
bekle de sinyal versinler 5 ay sonra sinyal verdiler tabi ilçe ilçe değişebilyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim Turknet'te TürkTelekom alt yapısı varken kendi kutusunu gelip koydu. 1000/1000 kullanıyorum rahatça
cs de kaç ping alıyorsun

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
bekle de sinyal versinler 5 ay sonra sinyal verdiler tabi ilçe ilçe değişebilyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs de kaç ping alıyorsun
Cs oynamıyorum bir süredir ama Valorantta 3 - Lolde 9 sabit.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İSS'ler Türk Telekom alt yapısını kullanıyorlar hocam zaten. Çok az firmanın kendi sınırlı alt yapısı var. Binaya hat taşındığı an kullanırsın
anlamadım adamlar kendi altyapısını yaptı yani fiberini döşediler rögar kapaklarında superonline f/o yazıyor internetten baktım turkcell superonline diye kutu koyuyorlar bizimkini neden turk telekom koydu onu anlamadım

Top Bottom