Neler Yeni

superonline geçilir mi ?

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
arkadaşlar superonline evime sinyali nihayet verdi şuan turknetin tt altyapısında 100mbps fiberini kullanıyorum belli başlı sebeplerden dolayı superonline geçme kararı aldım şuan aklımda 200 e 20 mbps kampanyasına geçmek var sizce superonline nin artısı ve eksileri nelerdir nasıldır ?

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
taha
Tt in yapısını kullanarak süperonline hizmet vermiyor diye biliyorum. Hızın ve ping durumları iyise 20 30 a bakma derim.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tt in yapısını kullanarak süperonline hizmet vermiyor diye biliyorum. Hızın ve ping durumları iyise 20 30 a bakma derim.
hocam superonline nin kendi alt yapısı var şuan tt yi kullanıyorum dedim :)

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
taha
hocam superonline nin kendi alt yapısı var şuan tt yi kullanıyorum dedim :)
2 alt yapıda mevcutsa süperonline derim. Müşteri hizmetleri vs daha kaliteli turbo indir vs de var tt 50 lira ucuz verse yine baglatmam

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Emre
arkadaşlar superonline evime sinyali nihayet verdi şuan turknetin tt altyapısında 100mbps fiberini kullanıyorum belli başlı sebeplerden dolayı superonline geçme kararı aldım şuan aklımda 200 e 20 mbps kampanyasına geçmek var sizce superonline nin artısı ve eksileri nelerdir nasıldır ?
Evimde Süperonline kullanıyorum. 500 Mphslik Paketi Aldım. Ama 1000 mphs olarak kullanıyorum :D

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Arkadaşlar evde bağlı bir intetnet var ama 16mbps çok kötü. Ben kendime evdekinden ayrı olarak turknet 100mbps internet bağlatabilir miyim?

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
taha
Arkadaşlar evde bağlı bir intetnet var ama 16mbps çok kötü. Ben kendime evdekinden ayrı olarak turknet 100mbps internet bağlatabilir miyim?
2 bağlantı da vdsl ile gelirse olmaz. Biri vdsl diğeri fiber olursa o şekilde ancak

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
2 bağlantı da vdsl ile gelirse olmaz. Biri vdsl diğeri fiber olursa o şekilde ancak
neden olmasın? 2 farklı hat çekecekler eve. Eğer arkadaşın VDSL'i destekliyorsa hattı çektirebilir. ama 16 mbps'lik var diyor tahminimce ADSL var.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
taha
neden olmasın? 2 farklı hat çekecekler eve. Eğer arkadaşın VDSL'i destekliyorsa hattı çektirebilir. ama 16 mbps'lik var diyor tahminimce ADSL var.
bir cok ihtimal gerek. bina da fazla port olmalı 2. hattı tt çekmiyor elektiriciye cektirmek gerek masrafı kendisi karşılayacak vs vs...

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Arif Dağcı
Geçilir hocam 200 mbps pakete 260 TL'ye en iyi fiyat orda şu anlık

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
bir cok ihtimal gerek. bina da fazla port olmalı 2. hattı tt çekmiyor elektiriciye cektirmek gerek masrafı kendisi karşılayacak vs vs...
2. hattı TT çekebiliyor. fakat saha dolabında boş portunun olması şartıyla. işlek bir yerse farklı alt yapıdan 2 modem 2 farklı internet kullanabilir.
Ayrıca çıkacak masraf fazla olmaz alt tarafı DSL kablosu.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
taha
2. hattı TT çekebiliyor. fakat saha dolabında boş portunun olması şartıyla. işlek bir yerse farklı alt yapıdan 2 modem 2 farklı internet kullanabilir.
Ayrıca çıkacak masraf fazla olmaz alt tarafı DSL kablosu.
dostum sokakta ki saha dolabından bina ya ana hat kablosu gelir binanın içinde ki kutudan dairelere 1 adet dsl kablosu çekilir ve bunu müteahhit yapar.
TT sahadan binaya gelen kabloya kadar olan kısma karışır gerisi beni ilgilendirmez der genelde kopma falan olursa elektirici cagırıp binanın ıcındekı kutudan daireye olan kısmı etmemizi söyler.
Port dediğim kısım ise bina da herkes vdsl kullanıyorsa müteahhit daire sayısı kadar hat çekecegi için boş olmayabilir. Yeni çekilecek hat ise hat çekilen yoldan götürülmesi gerek biraz işçilik gerekir.
Bu anlattıklarım tecrübe ile sabit. Farklı bir tecrübeye sahipsen konu sahibi arkadaşa yardımın dokunacaktır paylaşırsan bizde faydalanırız

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Furkan Demirtaş
Superonline'da iyidir de fiyat konusu da önemli, taahhüt önemli

Top Bottom