ImToretto
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,088
- İsim
- Emre
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
- 7emrek
öncelikle bu anlattıkların yeni binalar için geçerli bunu belirteyim. yeni binalar için kısmen doğru yazdığın yazı.dostum sokakta ki saha dolabından bina ya ana hat kablosu gelir binanın içinde ki kutudan dairelere 1 adet dsl kablosu çekilir ve bunu müteahhit yapar.
TT sahadan binaya gelen kabloya kadar olan kısma karışır gerisi beni ilgilendirmez der genelde kopma falan olursa elektirici cagırıp binanın ıcındekı kutudan daireye olan kısmı etmemizi söyler.
Port dediğim kısım ise bina da herkes vdsl kullanıyorsa müteahhit daire sayısı kadar hat çekecegi için boş olmayabilir. Yeni çekilecek hat ise hat çekilen yoldan götürülmesi gerek biraz işçilik gerekir.
Bu anlattıklarım tecrübe ile sabit. Farklı bir tecrübeye sahipsen konu sahibi arkadaşa yardımın dokunacaktır paylaşırsan bizde faydalanırız
yeni binalardaki sistemlere zaten TT bina dolabına kadar çeker bunu kimse inkar etmiyor. fakat bu kanıya nasıl vardın onu anlamadım. (yeni bina olup olmadığına.)
Kendim biliyorum ki konuşuyorum. Eğer arkadaşın binası yeni ve binaya kadar dolap şeklinde hat çekildiyse işi biraz zor. fakat eski bir binaya sahip, bina dolabı olmayan bir bina ise çok daha rahat. çünkü türk telekom bu gibi yerlerde evin içine kadar destek veriyor.