yoğunluk olabilir dediğiniz gibi bende de aynı sorun vardıİnternet hızı tamamen normal ancak hiç bir yere giremiyorum mesaj atamıyorum çok yavaş internet tam kapanma gelince böyle oldu yoğunluktan dolayı sanırım çözümü var mıdır?
bir de kaç kişi bağlanıyor wifi yeÇok kötü bi durum ne zaman düzelir sizce?
ondan da kaynaklı olabilir emin değilim bızım wifi şifresi komsuda da vardı şifreyi değiştirince duzeldı4, bir de kablo ile pc ye bağlı
Yoğunluk olabilir. Virüsten dolayı olabilir.İnternet hızı tamamen normal ancak hiç bir yere giremiyorum mesaj atamıyorum çok yavaş internet tam kapanma gelince böyle oldu yoğunluktan dolayı sanırım çözümü var mıdır?
o zaman yoğunluk muhtemelen2,3 gün öncesine kadar normaldi tam kapanma gelince böyle oldu.
Bir ihtimal baban veya annen güvenli internet modu açmış olabilirİnternet hızı tamamen normal ancak hiç bir yere giremiyorum mesaj atamıyorum çok yavaş internet tam kapanma gelince böyle oldu yoğunluktan dolayı sanırım çözümü var mıdır?
peki fiber mi ?İnternet hızı tamamen normal ancak hiç bir yere giremiyorum mesaj atamıyorum çok yavaş internet tam kapanma gelince böyle oldu yoğunluktan dolayı sanırım çözümü var mıdır?