Superonline kullaniyom nasil dc girebilirim vpnsiz

Reaksiyon skoru
96
arkadaslar superonline kullandigim icin goodbyedpi veya dns degistirme olmuyo help

GoodbyeDPI veya Splitware ile girebilirsiniz.
sanirim okuyup anlama diye bir sey gelistirememissiniz arkadas goodbyedpi calismadigini belirtmis
arkadaslar superonline kullandigim icin goodbyedpi veya dns degistirme olmuyo help
splitwire bi ihtimal calisabilir dpi bendede calismiyordu split ile cozdum olmuyorsa web uzerinden eklenti ile vpn acarak gir

sanirim okuyup anlama diye bir sey gelistirememissiniz arkadas goodbyedpi calismadigini belirtmis

splitwire bi ihtimal calisabilir dpi bendede calismiyordu split ile cozdum olmuyorsa web uzerinden eklenti ile vpn acarak gir
Sabah sarhoşluğu diyelim. Biraz daha nazik olunuz. Splitware çalışır. Çalışmama ihtimali yok.

Başlığı görünce konuyu okumamışım. Superonline altarnetive 3 çalışması lazım. Superonline kullananların çoğunda çalışıyordu (Ben dahil). Yönetici olarak başlattığınıza emin misiniz? @keremkrekrc

GoodbyeDPI versiyonları var. Turkey sürümünde turkcell & superonline için de bir şeyler var. Onlar işe yarıyor diye hatırlıyorum.
Ekstra olarak, güvenli internet ayarınıza bir bakın. Açıksa onu kapatın. Ya da bir ayar seçiliyse, onu değiştirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,084
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri