keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
arkadaslar superonline kullandigim icin goodbyedpi veya dns degistirme olmuyo help
GoodbyeDPIarkadaslar superonline kullandigim icin goodbyedpi veya dns degistirme olmuyo help
GoodbyeDPI
sanirim okuyup anlama diye bir sey gelistirememissiniz arkadas goodbyedpi calismadigini belirtmisGoodbyeDPI veya Splitware ile girebilirsiniz.
splitwire bi ihtimal calisabilir dpi bendede calismiyordu split ile cozdum olmuyorsa web uzerinden eklenti ile vpn acarak girarkadaslar superonline kullandigim icin goodbyedpi veya dns degistirme olmuyo help
Sabah sarhoşluğu diyelim. Biraz daha nazik olunuz. Splitware çalışır. Çalışmama ihtimali yok.sanirim okuyup anlama diye bir sey gelistirememissiniz arkadas goodbyedpi calismadigini belirtmis
splitwire bi ihtimal calisabilir dpi bendede calismiyordu split ile cozdum olmuyorsa web uzerinden eklenti ile vpn acarak gir
Başlığı görünce konuyu okumamışım. Superonline altarnetive 3 çalışması lazım. Superonline kullananların çoğunda çalışıyordu (Ben dahil). Yönetici olarak başlattığınıza emin misiniz? @keremkrekrcsanirim okuyup anlama diye bir sey gelistirememissiniz arkadas goodbyedpi calismadigini belirtmis
splitwire bi ihtimal calisabilir dpi bendede calismiyordu split ile cozdum olmuyorsa web uzerinden eklenti ile vpn acarak gir