Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı?

mmmmmmmmmmmmmmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.

Bana fiber bağlanmadan önce cok yaşıyordum.Birden artıyordu ping kafayı yedirtiyordu hatta oyun serverlerine bile bağlanmıyordu bazen

Bana fiber bağlanmadan önce cok yaşıyordum.Birden artıyordu ping kafayı yedirtiyordu hatta oyun serverlerine bile bağlanmıyordu bazen
kendi altyapısı olduğu için belki sorun yaşamam diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Lady-Of-Ice merhaba, sizin bilginiz var mı bu konuda?

vdsl mi kullanıyorsun sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende vdsl turkcelim öncesi millenicom ve vodafone du turkcelle geçince 30dan 20ye düştü ping
Bende fiber altyapı başvurusu yapmayı düşünüyorum memnun musunuz

Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.
VDSL ADSL altyapıda sorun yaşarsın fiberde o kadar sorun olmaz fiberde jitter ya da kopma yaşarsın o da evin içindeki hatla ilgiliyse şanslısın yoksa geçmiş olsun dolap ev arası sıkıntı olursa zor olur onun haricinde sansüronlinenın politikaları dışında bir sorun yok. Gigabit kendi altyapısı varsa şahane (sansüre rağmen)

Önceden TT fiber vardı sıfır ping sorunu idi. Superonline fiber geçtim arada ping yapıyor ve TT ye göre ping genelde daha yüksek...

Geri