mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Katılım
- 3 Haziran 2025
- Mesajlar
- 1,201
- Reaksiyon skoru
- 624
Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.
kendi altyapısı olduğu için belki sorun yaşamam diye düşünüyorumBana fiber bağlanmadan önce cok yaşıyordum.Birden artıyordu ping kafayı yedirtiyordu hatta oyun serverlerine bile bağlanmıyordu bazen
1 gbps geldiğine şükret sorgulamadan geçSuperonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.
internette kopma oluyor mu hiçSuperonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.
hayır hiç olmuyorinternette kopma oluyor mu hiç
hangi modemi kullanıyorsunhayır hiç olmuyor
keneetic kn2112hangi modemi kullanıyorsun
vdsl mi kullanıyorsun senkeneetic kn2112
bende vdsl turkcelim öncesi millenicom ve vodafone du turkcelle geçince 30dan 20ye düştü pingvdsl mi kullanıyorsun sen
Bende fiber altyapı başvurusu yapmayı düşünüyorum memnun musunuzvdsl mi kullanıyorsun sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende vdsl turkcelim öncesi millenicom ve vodafone du turkcelle geçince 30dan 20ye düştü ping
adsl kullanıyorum fiber döşüyorlarvdsl mi kullanıyorsun sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende vdsl turkcelim öncesi millenicom ve vodafone du turkcelle geçince 30dan 20ye düştü ping
VDSL ADSL altyapıda sorun yaşarsın fiberde o kadar sorun olmaz fiberde jitter ya da kopma yaşarsın o da evin içindeki hatla ilgiliyse şanslısın yoksa geçmiş olsun dolap ev arası sıkıntı olursa zor olur onun haricinde sansüronlinenın politikaları dışında bir sorun yok. Gigabit kendi altyapısı varsa şahane (sansüre rağmen)Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı? Geçilir mi? Çoğu kişi yaşıyor sanırım o yüzden memnun olanlar varsa bilmek isterim.