Neler Yeni

Suplement marka tavsiyesi?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Arkadaşlar merhaba Protein Tozu ve Creatine Almayı düşünüyorum. Fiyat olacak çok uçmayacak ve kaliteli bir marka önerir misiniz? Aklımda Protein Ocean var ama bilemedim size danışmak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
BB
Ben proteinocean kullanıyorum. Creatine 20 günden sonra etkisini hissettirdi. Bir sıkıntı yaşamadım yani. Protein tozlarindan özellikle biskuvili olanı pancake fln yaparken çok güzel bir tat veriyor.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Protein ocean çöp, direkt çöp. Bigjoy , hardline, supplementler ve kingsize gibi markalara yönelin.

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Şu protein tozlarına niye şu kadar para veriyorsunuz anlamıyorum a101 den git Karabuğay patlağı al bide yer fıstığı al daha uygun fiyata geliyor ve gerçek besin değeri içeriyor uğraşmak mı istemiyorsun al sana hepsi hazır öğün karb protein yağ hepsi var içinde ne olduğu belli değil ve en kalitelisini bile alsan asla gerçek öğünün asla yerini tutmaz creatin ve glutamin al hiq den gerisine gerek yok

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar merhaba Protein Tozu ve Creatine Almayı düşünüyorum. Fiyat olacak çok uçmayacak ve kaliteli bir marka önerir misiniz? Aklımda Protein Ocean var ama bilemedim size danışmak istedim.
Bigjoy, Hardline, Scitec şaşmayın

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Şu protein tozlarına niye şu kadar para veriyorsunuz anlamıyorum a101 den git Karabuğay patlağı al bide yer fıstığı al daha uygun fiyata geliyor ve gerçek besin değeri içeriyor uğraşmak mı istemiyorsun al sana hepsi hazır öğün karb protein yağ hepsi var içinde ne olduğu belli değil ve en kalitelisini bile alsan asla gerçek öğünün asla yerini tutmaz creatin ve glutamin al hiq den gerisine gerek yok
Yer fıstığı yağlı ayrıca bitkisel protein. Protein tozu spordan sonra direk içilebildiği için mantıklı yoksa ben de tavuktan yanayım. Creatine lerin hepsi aynı monohidrat olduğu sürece hangisini alırsan al para yığmana gerek yok yine de gidip güven vermeyen bir şey alma.

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Bigjoy Hardline HIQ iyidir bro

Top Bottom