Neler Yeni

Supplement Hakkında Soru

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Beyler 17 Yaşındayım 185 boy 72 kiloyum 3-4 yıl basketbol oynadım yağlı bir vücudum yok evde egzersiz yapıyorum ege fitness idmanlarindan falan uzun süre yeterli beslenmediğim için hiç kas kütlesi kazanamadık sizce gainer bana yardımcı olur mu ne gibi eksileri var sağlığa zararlı mı

2.el de hiç kullanılmamış bigmass gh gainer 3kg buldum 200tl ye sizce almalimıyım

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
Beyler 17 Yaşındayım 185 boy 72 kiloyum 3-4 yıl basketbol oynadım yağlı bir vücudum yok evde egzersiz yapıyorum ege fitness idmanlarindan falan uzun süre yeterli beslenmediğim için hiç kas kütlesi kazanamadık sizce gainer bana yardımcı olur mu ne gibi eksileri var sağlığa zararlı mı

2.el de hiç kullanılmamış bigmass gh gainer 3kg buldum 200tl ye sizce almalimıyım
2.el o tarz urunler alınmaz daha 17 yasındasın gaınere verecegın parayı beslenmene yatırabılırsın gaıner kullanılabılırmı evet bazı donem sporcular tercıh ederler kısının yasam tarzını ıs temposuna beslenme programını vs vs dıye gıder ama 17 yasındakı bırı ıcın gerek yok beslenmen daha onemlı senın ıcın yulaf pırınc muz fıstık ezmesı fıstık yagı kalıtelı omega 3 vs bu lıste uzar gıder tabıkı porgramın proteın ıhtıyacınıda eksık tutmıcaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el o tarz urunler alınmaz daha 17 yasındasın gaınere verecegın parayı beslenmene yatırabılırsın gaıner kullanılabılırmı evet bazı donem sporcular tercıh ederler kısının yasam tarzını ıs temposuna beslenme programını vs vs dıye gıder ama 17 yasındakı bırı ıcın gerek yok beslenmen daha onemlı senın ıcın yulaf pırınc muz fıstık ezmesı fıstık yagı kalıtelı omega 3 vs bu lıste uzar gıder tabıkı porgramın proteın ıhtıyacınıda eksık tutmıcaksın
Eyv kral

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Et ye et et yoksa tavuk ye tavuk tavuk yoksa lor peyniri ye lor onu da yiyemiyorsan başka spor yap yapacak bir şey yok.
2. El ürün alınmaz.
Yağsız kilon ile en az 1.5'i çarpacaksın mesela yağsız 65 kilosun 1x5 ile çarptın 97.5 gram protein et tavuk balık gibi şeylerin %25'i protein de 4 ile çarp 390 gram minimum tavuk et balık yemezsen antreman yaptığın gün kas kayıp edersin.
2 3 gün alabiliyorsan ne yapacaksın?
2-3 gün yapacaksın.

• Beğen

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
  • Beğen

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Gainer basit kalori ürünü ama emin ol, yemek yemekten daha zordur. Genel olarak protein tozlarına göre pis kokar ve tadı baya kötüdür. Yemekle almaya çalış basit kalori olarak değil. En güzeli ve basiti kuruyemişli, blenderdan geçirilmiş içecekler veya basit kendinin yapabileceği krokan tarzı sağlıklı kalorili ürünler.

• Beğen

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gainer basit kalori ürünü ama emin ol, yemek yemekten daha zordur. Genel olarak protein tozlarına göre pis kokar ve tadı baya kötüdür. Yemekle almaya çalış basit kalori olarak değil. En güzeli ve basiti kuruyemişli, blenderdan geçirilmiş içecekler veya basit kendinin yapabileceği krokan tarzı sağlıklı kalorili ürünler.

Aynen katılıyorum.

Gainer kadar iğrenç şey yok bence supplementler içinde. İçimi desen zor.Tadı desen full şeker. Koca shaker doluyor.400 kalori anca ediypr.

Gainera para bayılmaktansa git kuruyemişe makarnaya pilava yüklen.İğrenç şekerli şeyler içmektense fındık fıstık ye hem daha sağlıklıç

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler.

Top Bottom