Neler Yeni

Supplementler ne kadar gerekli ve ne kadar masraflı ?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
hocam yurtta kalmasak size çok katılıyorum ama ketıl bile yasak olduğu için tavuk vs yapamıyoruz. belki ketıl sokup makarna yapabiliriz ama ondan fazlası olmuyor malesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klasik kyk hocam :D
Yani protein tozuda alsaniz her gun 4-5 olcek icmelisiniz protein ihtiyacini tamamlamak icin onuda yapamazsin hem pahali gelir hemde yemek yerini almiyor doumazsin ve s. Bir sekilde beslenmeyi cozmen gerek tavuk yemelisin

1905

80+ Silver
o para ile et tavuk al beslenmene harca supplementleri boşver hem sporcu hem eczacı hemde bu supplementleri satan biri olarak yazıyorum..
hocam yurtta kalıyorum kendi yemeğimizi yapamıyoruz her gün dışardan da yiyemeyiz o yüzden biraz mecbur gibi hissediyoruz. eskiden yurtta parasını verip fazla yemek alınıyordu şimdi onu da kaldırdılar dişimizin kovuğuna yetmiyor..

Yani protein tozuda alsaniz her gun 4-5 olcek icmelisiniz protein ihtiyacini tamamlamak icin onuda yapamazsin hem pahali gelir hemde yemek yerini almiyor doumazsin ve s. Bir sekilde beslenmeyi cozmen gerek tavuk yemelisin
belki kaçak bi şekilde tava tüp falan sokabilirsek onu düşünelim hocam. teşekkür ederim tavsiyeniz için

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
hocam yurtta kalıyorum kendi yemeğimizi yapamıyoruz her gün dışardan da yiyemeyiz o yüzden biraz mecbur gibi hissediyoruz. eskiden yurtta parasını verip fazla yemek alınıyordu şimdi onu da kaldırdılar dişimizin kovuğuna yetmiyor..

belki kaçak bi şekilde tava tüp falan sokabilirsek onu düşünelim hocam. teşekkür ederim tavsiyeniz için
supplement konusu suan cok tuzlu baş edemezsiniz sana tavsiyem beslenme konularını araştırman besın degerlerını nerden nasıl ucuza getırbılırım dıye

1905

80+ Silver
supplement konusu suan cok tuzlu baş edemezsiniz sana tavsiyem beslenme konularını araştırman besın degerlerını nerden nasıl ucuza getırbılırım dıye
hocam belki pilav yapma makinası alabilirsek onu da düşünebiliriz belki.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
öğrenci biri için nekadar masraflı olur hocam ? aylık 1k bütçe az mı kalır mesela kafamda hiç canlandıramıyorum

zaten spor salonuna başladığımızda neyin ne işe yaradığını az çok öğrenirim de önemli olan şuan bütçemi ne kadar zorlayacağını önceden görmek
markası fiyatı etkiler 10k bile olur aylık ama önerim creatine kullan birde arada vitamin göm yeter bol yemek ye karbonhidrat ağırlıklı ama düzenli yoksa tırt

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom