DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 18,358
Tofaşa V16 takamazsın mesela.Bir de her şey motor degil şanzıman ve yazılım da önemli bu konularda.
Tofaşa V16 takamazsın mesela.Bir de her şey motor degil şanzıman ve yazılım da önemli bu konularda.
Dr.Ecu yapcak biliyorum Mazda Rx 8 2Jz swapladılar geçen.Hangi Şehirdesiniz?Doğan Kabak videosundan da izleyebilirsiniz bu işin pirleri Dr.Ecu Swapmaster gibi yerlerdir her parcayi da temin edersiniz bence özellikle de DrEcu cunku baya bi 2JZ yaptılar.
Hatta denesek mi ? Yok be V24 daha iyi uyar (!)Tofaşa V16 takamazsın mesela.
yurtdışında bulunuyor zaten parçalar.Türkiyeden temin etmeye çalıştığında zaten sanayideki ustalar yurtdışından getirecek muhtemelen senin istediğin parçaları
e aracıya para vermek yerine kendin istet direk paran cebinde kalsın
ayrıca fikir güzel eline sağlık umarım her şey istediğin gibi gider
bende aynısını söylemiştim ....yurtdışında bulunuyor zaten parçalar.
Subaru Brz ve E92 M3 yaptılar yani bu konuda baya tecrübeliler.Dr.Ecu yapcak biliyorum Mazda Rx 8 2Jz swapladılar geçen.
millete orjinal gösterip şahincileri içinden geçicezSubaru Brz ve E92 M3 yaptılar yani bu konuda baya tecrübeliler.
Abi en çok istedigim sey ya şaka makinesi.Bende Mk2 Golf e 2018 2.0Tsi 300hp motor düşünüyorum ama büyüyünce.millete orjinal gösterip şahincileri içinden geçicez![]()
hadi bakalım hayırlısı. bu makinayı yaparsam orjinal şanzımanla rahat 500 beygir düşünüyoruz. şehir içinde kullanılcak Supra motorlu e36 arabayı dışdan millete orjinal diyip çatara pataraAbi en çok istedigim sey ya şaka makinesi.Bende Mk2 Golf e 2018 2.0Tsi 300hp motor düşünüyorum ama büyüyünce.
Abi hadi inşallah bi insta felan varsa verde takip edelim.Bir de proje biterse bi konu aç 2JZ Power diye.hadi bakalım hayırlısı. bu makinayı yaparsam orjinal şanzımanla rahat 500 beygir düşünüyoruz. şehir içinde kullanılcak Supra motorlu e36 arabayı dışdan millete orjinal diyip çatara patarayapacaz daha motorun ruhsatı falan var.
proje başlasa bile çok uzun sürer parçalar gelsin ona göre belli olur her şey tam belli değil projeAbi hadi inşallah bi insta felan varsa verde takip edelim.Bir de proje biterse bi konu aç 2JZ Power diye.