Neler Yeni

Suprim 3070 li vs MSI Gaming Trio Hazır Sistem

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
QP Raven net bir şekilde daha iyi, hatta RAM'ler dışında Ravendaki her parça daha iyi.
Ben suprime takmışım demekki kafayı biraz aradaki 3-4 bin lira fiyat farkına değicek diyorsanız ona yöneleceğim hocam direkt biraz vade farkı ve ekran kartı odaklı bakmışım ben olaya şuan için.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben suprime takmışım demekki kafayı biraz aradaki 3-4 bin lira fiyat farkına değicek diyorsanız ona yöneleceğim hocam direkt biraz vade farkı ve ekran kartı odaklı bakmışım ben olaya şuan için.
Hocam attığım sisteme bak hocam hani 3070' i boşver 3070ti vardı hemde Aorus Master falan hatta 200 tl düşürüp 280mm falan takabiliyon.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Attığın sistem iyi aslında ama o işlemci hiç olmamış o sisteme ya. Sistemi alıp işlemciyi R7 5800X ile takas etmeye çalışabilirsin.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Hocam attığım sisteme bak hocam hani 3070' i boşver 3070ti vardı hemde Aorus Master falan hatta 200 TL düşürüp 280mm falan takabiliyon.
Hocam şuan zaten aslında, özelleştirme vs olsun ürün kaliteleride olsun gerçekten qp’ye ve özellikle sizin attığınız sisteme sıcak bakıyorum her geçen dakika zarardayım biliyorum sabah dahada artıcaktır :D ama kafalar doğal olarak karışıyor bu fiyatlara çıkıp önümü kesen şeyler olur sonrasında diye korktuğumdan 3060-3060ti lı bir sistem bulup güzel olam konfigüre edip r9 5900x vs ile yükseltmek bile gündemimde şuan için, ama yollar qp ye çıkabilir gibi :D

Attığın sistem iyi aslında ama o işlemci hiç olmamış o sisteme ya. Sistemi alıp işlemciyi R7 5800X ile takas etmeye çalışabilirsin.
G serilerini az buçuk duydum biliyordum normalde ama bu attığım işlemci hakkında en ufak fikrim yok hocam ilk defa bu sistemde farkettim ben kendi adıma :’

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam şuan zaten aslında, özelleştirme vs olsun ürün kaliteleride olsun gerçekten qp’ye ve özellikle sizin attığınız sisteme sıcak bakıyorum her geçen dakika zarardayım biliyorum sabah dahada artıcaktır :D ama kafalar doğal olarak karışıyor bu fiyatlara çıkıp önümü kesen şeyler olur sonrasında diye korktuğumdan 3060-3060ti lı bir sistem bulup güzel olam konfigüre edip r9 5900x vs ile yükseltmek bile gündemimde şuan için, ama yollar qp ye çıkabilir gibi :D

G serilerini az buçuk duydum biliyordum normalde ama bu attığım işlemci hakkında en ufak fikrim yok hocam ilk defa bu sistemde farkettim ben kendi adıma :’
3070ti glacier 280 p500a falan varken düşünme bile başka sistemi. Kalitesiz parça yok o sistemde. Tüm parçalar ÜST seviye.

İceWolf

80+ Silver
Arkadaşlar bunun reklamı çıktı bir anda karşımada görüşleriniz nedir acaba vade oranları güzel çünkü bir anakartı gözüm çok tutmadı işlemci hakkında da fikrim yok :/

5700G normalde 5600x den daha güçlü. Fakat L3 cache olarak biraz kısıtlanmış o yüzden oyunlarda daha geri kalıyor. 5700G 8 core 16 tread bir işlemci, 5600x ise 6 core 12 tread. İş için daha güçlü, oyun için daha zayıf diyebiliriz.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ben benim sistemi 20k'ya toplamıştım zamanında... sad

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
3070ti glacier 280 p500a falan varken düşünme bile başka sistemi. Kalitesiz parça yok o sistemde. Tüm parçalar ÜST seviye.
Bir kaç sorum olucak özelden bu sistem üzerine hocam ama bu konu alıp başını gitmesin sizin ilgi ve alakanızdan dolayı çok mutluyum teşekkürler tekrardan :’)
5700G normalde 5600x den daha güçlü. Fakat L3 cache olarak biraz kısıtlanmış o yüzden oyunlarda daha geri kalıyor. 5700G 8 core 16 tread bir işlemci, 5600x ise 6 core 12 tread. İş için daha güçlü, oyun için daha zayıf diyebiliriz.
Thread olarak direkt benim için çok işlevselmiş aslında teşekkürler bilgi için :)

Top Bottom