Neler Yeni

Çözüldü✓ Suprim X Nasıl Takacağım

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
kankacım sana öneri yaptık yok istemiyorum farklı model falan sormuşsun daha yeni daha iyi bir performanslı ve daha iyi bir fiyatlı olan 3080 ti li sşstem önerdik karar senin
5 fps gibi bir fark var. Pc'yi çok yormayacağım. Ve 2gb ram'li bir pcde geçirdim oyun hayatımı arkadaşlarım discordda konuşurlardı ben kasar diye gitmezdim o oyunda chatten bana "ekran kartım pcnden pahalıdır ezik" yazmıştı biri kartı da 1050 ti'ydı o günden beri hep heves ederim güzel bir pcm olsun diye

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,965
İsim
Mert Metshi
5 fps gibi bir fark var. Pc'yi çok yormayacağım. Ve 2gb ram'li bir pcde geçirdim oyun hayatımı arkadaşlarım discordda konuşurlardı ben kasar diye gitmezdim o oyunda chatten bana "ekran kartım pcnden pahalıdır ezik" yazmıştı biri kartı da 1050 ti'ydı o günden beri hep heves ederim güzel bir pcm olsun diye
Ama daha ucuz daha ucuzzzzz

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Anakartın destek aparatı var. Güçlendirilmiş bir ekran kartı yuvasına sahip.
Normal bir ekran kartı gibi takabilirsiniz.
Kanka eminsin demi birde nerden anladın desteği olduğunu bakıyorumda ben bulamıyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir MSI Suprim X modelli hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartını nasıl takılacağını öğrendim fakat 5-6 kilo olduklarını da öğrendim bunun için onların içinden yardım aparatları çıkıyormuş eğilmemesi için onları nasıl takacağım hakkında hiçbir fikrim yok, yardım eder misiniz?

Alacağım Hazır PC: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...tb-nvme-m2-ssd-rtx3080-ray-tracing-pc-p-36196

5-6 değilmiş 2kg falan. Belkide 3 bilmiyorum.
Kötü pc ama anlamıyorsun geçmiş olsun.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
DOSTUM KESNİLİKLE 3080Tİ AL LÜTFEN BAK SENİN İÇİN BAĞIRIYORUM VE RAPOR YEMEYİ DİSLİKE YEMEYİ GÖZE ALIYORUM SEN DE TÜRKSÜN BEN DE, KARDEŞİZ VE SENİ DÜŞÜNÜYORUZ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,082
Üyeler
167,051
Son üye
VeteranTiger
Top Bottom