Çözüldü✓ Suprim X Nasıl Takacağım

Bunu ekledim dostum: Corsair iCUE 5000X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa

3080 Ti ile 3080'in arasında çok bir fark yok. OC ile geçilir herhalde bilmiyorum.
3080 Ti’da OC oluyor yalnız. 3080’e OC yaparsanız 3080 Ti’a da oc yapabiliyorsunuz yani değişen bir şey yok. Ayrıca Zotac AMP Holo tüm 3000 serisi kartlar arasından dış görünüş olarak en güzel kart.

3080 Ti’da OC oluyor yalnız. 3080’e OC yaparsanız 3080 Ti’a da oc yapabiliyorsunuz yani değişen bir şey yok. Ayrıca Zotac AMP Holo tüm 3000 serisi kartlar arasından dış görünüş olarak en güzel kart.
Zotac'ın görünümünü pek beğenmedim. Valorant, Fifa 21, Pes 21 gibi oyunlar oynayacağım. Fortnite'da var.

ya bırak 3080e 30k versin bırak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac'ın görünümünü pek beğenmedim. Valorant, Fifa 21, Pes 21 gibi oyunlar oynayacağım. Fortnite'da var.
görünüşe göre mi kart alıyorsun cidden

Dostum neden böyle yazıyorsun? Saygılı bir şekilde soru sormuştum. Herkesin farklı görüşleri var, kimisi asus'u sever kimisi evga'yı. Bu arada görüşleriniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız :)
kankacım sana öneri yaptık yok istemiyorum farklı model falan sormuşsun daha yeni daha iyi bir performanslı ve daha iyi bir fiyatlı olan 3080 ti li sşstem önerdik karar senin

Geri