uyumlu olması değil 3080 ti sistem parasına 3080 alıyorsun 5800x taktığın anakartta 8 pin cpu girişi var kasa desen 2500 tl önü kapalı kasa soğutucu desen para israfı alınmaz kısacaVallahi her şey uyumlu diye yazıyorlar.
uyumlu olması değil 3080 ti sistem parasına 3080 alıyorsun 5800x taktığın anakartta 8 pin cpu girişi var kasa desen 2500 tl önü kapalı kasa soğutucu desen para israfı alınmaz kısacaVallahi her şey uyumlu diye yazıyorlar.
Zotac AMP Holo çok iyi bir model.Vallahi arkadaşım yayın yapıcam. Ve zotac markası ne yapsamda içime sinmedi.
O çok çok önceydi hepsi düzeltildiEvga ve zotac'ın 30 serilerinde çökme sorunları olmuş
3080 Ti’da OC oluyor yalnız. 3080’e OC yaparsanız 3080 Ti’a da oc yapabiliyorsunuz yani değişen bir şey yok. Ayrıca Zotac AMP Holo tüm 3000 serisi kartlar arasından dış görünüş olarak en güzel kart.3080 Ti ile 3080'in arasında çok bir fark yok. OC ile geçilir herhalde bilmiyorum.
istemiyorsan git 3080li sisteme 30k ver *****Alacağım inşallah. Ve başka pc atmanızı istemiyorum. Yardım istemiştim.
Zotac'ın görünümünü pek beğenmedim. Valorant, Fifa 21, Pes 21 gibi oyunlar oynayacağım. Fortnite'da var.3080 Ti’da OC oluyor yalnız. 3080’e OC yaparsanız 3080 Ti’a da oc yapabiliyorsunuz yani değişen bir şey yok. Ayrıca Zotac AMP Holo tüm 3000 serisi kartlar arasından dış görünüş olarak en güzel kart.
ya bırak 3080e 30k versin bırak3080 Ti’da OC oluyor yalnız. 3080’e OC yaparsanız 3080 Ti’a da oc yapabiliyorsunuz yani değişen bir şey yok. Ayrıca Zotac AMP Holo tüm 3000 serisi kartlar arasından dış görünüş olarak en güzel kart.
görünüşe göre mi kart alıyorsun ciddenZotac'ın görünümünü pek beğenmedim. Valorant, Fifa 21, Pes 21 gibi oyunlar oynayacağım. Fortnite'da var.
kankacım sana öneri yaptık yok istemiyorum farklı model falan sormuşsun daha yeni daha iyi bir performanslı ve daha iyi bir fiyatlı olan 3080 ti li sşstem önerdik karar seninDostum neden böyle yazıyorsun? Saygılı bir şekilde soru sormuştum. Herkesin farklı görüşleri var, kimisi asus'u sever kimisi evga'yı. Bu arada görüşleriniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız