cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
onu bilmemede imkanınız varsa hep yurtiçi kargoyla sipariş verin. öve öve bitiremem yurtiçi kargoyuArkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
Her bölgede bir kargo firması iyi. Bizimkinde Sürat Kargo en kötüsü.Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
Bölgeden bölgeye değişir.Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Sürat kargoyu ilk defa duyman çok garip. Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişiyor.Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?