Sürat Kargo Nasıldır ?

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?

Arkadaşlar mousepad sipariş etmiştim de satıcı bu kargoya vermiş, ilk kez görüyorum bu kargo şirketini. Sürat Kargo nasıl ? Herhangi bir sorun yaşayan var mı ?
onu bilmemede imkanınız varsa hep yurtiçi kargoyla sipariş verin. öve öve bitiremem yurtiçi kargoyu

Bölgeden bölgeye değişir.

Sürat kargoyu ilk defa duyman çok garip. Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişiyor.

tanıdık geliyo ama şuana kadar aras kargodan bile 30 tl lik ürünlerde sadece kutu azcık hesar almış şekilde ulaştı en fazla ne olabilir bir mauspede

gelmeme gibi bir olay olacağını zannetmiyorum çok düşük ihtimal ve bu ihtimalde her korgo şirketinde vardır

1615798548895.png

İşini yapan ve yapmayana göre değişir

İle göre memnuniyeti değişir.

Şubeye göre değişir. Ancak şöyle söyliyim 500 - 600m yakınımda olan kargo firması adresimi bulamıyor :) Aksine yakınlarımdan da başka bölgedeki şubenin 2 defa adrese gittiğini duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri