Neler Yeni

Sürat (!) kargo rezaleti vol.58368568

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
ne cidden bunu yapıyorlar mıydı ben onu abartma diye düşünüyodum
yapan var böyle tipler iş yerine gelicek bir kaç malzeme vardı pek de ucuz değildi ıslanmış düşürülmüş yamulmuş içindeki şeyi soguk tutsun diye konulan kutu kırılmış adam koyup kaçıcak verdi gitti şubeye gittik ben bunu almam dedim yani

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
kankacım sen dava et adamları küfür etme tazminattan kazan 5 10 bin lira git yeni işlemci ve ekran kartı al zor değil bana gelsin müşteri hizmetlerini arayıp direkt diyorum savcılığa gidiyorum ya yarın kapımda yada savcılıkta mahkemede görüşürüz yetkililerinizle diyince ertesi gün kapıma geliyo kargo daha transferden çıkmazken
hangi sebepten dava edebilirim ? dava edebielceksem hemen ederim. ama sanırım orada tahmini teslim tarihi yazdığından olayı o gün getirmek zorunda değiller

Impe

80+ Silver
yapan var böyle tipler iş yerine gelicek bir kaç malzeme vardı pek de ucuz değildi ıslanmış düşürülmüş yamulmuş içindeki şeyi soguk tutsun diye konulan kutu kırılmış adam koyup kaçıcak verdi gitti şubeye gittik ben bunu almam dedim yani
Allah Allah bana ne ürünler geç geliyor nede yıpranmış oluyor tertemiz çalışıyorlar bana gelince

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Allah Allah bana ne ürünler geç geliyor nede yıpranmış oluyor tertemiz çalışıyorlar bana gelince
ya gerekirse kutusuz gelsin ama gelsin kafasındayım çünkü getirmiyolar ya getirmiyoalr şaka gibi kargo şirketinin tek bir amacı var ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
hangi sebepten dava edebilirim ? dava edebielceksem hemen ederim. ama sanırım orada tahmini teslim tarihi yazdığından olayı o gün getirmek zorunda değiller
kankacım kargo firmaları en geç 2 hafta içinde getirme zorunluluğu var eğer 1 hafta daha gelmez ise gidip dava edebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
kankacım kargo firmaları en geç 2 hafta içinde getirme zorunluluğu var eğer 1 hafta daha gelmez ise gidip dava edebilirsin
ciddi düşünüyorum dava konusunda. en geç 2 hafta içinde teslim etmesi gerektiği ile ilgili bir bilgi bulamadım internette

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
ciddi düşünüyorum dava konusunda. en geç 2 hafta içinde teslim etmesi gerektiği ile ilgili bir bilgi bulamadım internette
kanka bir ayrıntılı araştırmanı tavsiye ederim
Kargo şirketleri taşıdığı ürünü kaybeder ya da zamanında ulaştıramazsa, müşterisine verdiği zararı ödeyecek

yargıtay kararı bu arada

Son düzenleme:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
kanka bir ayrıntılı araştırmanı tavsiye ederim

Kargo şirketleri taşıdığı ürünü kaybeder ya da zamanında ulaştıramazsa, müşterisine verdiği zararı ödeyecek

yargıtay kararı bu arada
zamanında ulaştıramazsa dediği zaman şuan mühim olan. bende araştırayım bi derinlemesine teşekkür ederim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
images (2).jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonları açmıyorlar bu arada 30 dk dır aralıksız deniyorum

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
En sümsüğü ptt 15 günde gelirse dua et

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sürat kargo en süratsız kargodur, burda bir şubeleri var iğrendim. İçerisi full suri afgan ve adamlar dağıtımı tofAŞK ile yapıyorlar bize kargoyu teslim eden elemanın adı şakir abi :ROFLMAO: :ROFLMAO:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
YA VARIŞ ŞUBESİ MİKRO ALTINYOL DİYO MİKRO ALTINYOL DİYE ŞUBE YOK ŞAKA MI BU YA
HAYALET ŞUBE OLUM MİKRO ALTINYOL NE YOK GOOGLE DA YOK TELEFONUNU ARIYORUM AÇMIYOLAR BUNE

fayuk_w

80+ Bronze
bir ara şubesinin önünden geçiyordum adam kutuyu tekmeliyordu topa vurur gibi vuruyordu gitmiyordu ama
ben kulaklık almıştım trendyoldan kutunu içinden geçmişler düz yeri yoktu

Top Bottom