Neler Yeni

Sürat (!) kargo rezaleti vol.58368568

Zırto

80+ Bronze
28 inde kargoya verilen klavyem için tahmini teslimat tarihi 29 u gözüküyordu. şuan 2021 in ocağının 5 indeyiz ve bırakın getirmeyi şubeye kadar götürmeye bile zahmet etmediler.Hadi yasak var yılbaşı falan diyelim ondan gecikti diyelim ki yok öyle bir şey (normaldede getirmiyorlar). dava riskini göze alıp arayıp sövmeme çok az kaldı gerçekten insanın sabrını bu kadar zorlayan rezalet bir firma yok. istisnasız herkeste sürat kargoyla gönderiyor. sizinde böyle bir sorununuz var mı sürat (!) kargo ile
Türkiye burası kargo şirketine bakma hepsi aynı

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
şikayet var a yazdım ve hemen arayıp ilgilendiler cidden sürat kargo şaşırttı bu sefer. mikro altınyol şubeside çok çok yeni olduğundan görünmüyormuş hiç bir yerde özellikle sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÇOK YAŞA SÜRAT KARGO LAY LAY LAY LAY LAY LAAAY

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
şikayet var a yazdım ve hemen arayıp ilgilendiler cidden sürat kargo şaşırttı bu sefer. mikro altınyol şubeside çok çok yeni olduğundan görünmüyormuş hiç bir yerde özellikle sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÇOK YAŞA SÜRAT KARGO LAY LAY LAY LAY LAY LAAAY
allah sürat kargonun bin türlü belasını versin arkadaşlar iptal ettim siparişi

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
28 inde kargoya verilen klavyem için tahmini teslimat tarihi 29 u gözüküyordu. şuan 2021 in ocağının 5 indeyiz ve bırakın getirmeyi şubeye kadar götürmeye bile zahmet etmediler.Hadi yasak var yılbaşı falan diyelim ondan gecikti diyelim ki yok öyle bir şey (normaldede getirmiyorlar). dava riskini göze alıp arayıp sövmeme çok az kaldı gerçekten insanın sabrını bu kadar zorlayan rezalet bir firma yok. istisnasız herkeste sürat kargoyla gönderiyor. sizinde böyle bir sorununuz var mı sürat (!) kargo ile
Bende RAM sipariş ettim 1 aydır gelmedi. Kargoda gözüküyor hala.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bende RAM sipariş ettim 1 aydır gelmedi. Kargoda gözüküyor hala.
10 gündür aktarmada. aradım dedilerki barkoduyla ilgili sorun olmuşmuş yok barkod düşmüşmüş ondan aktaramdaymışmış bir sürü bomboş safsata

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sürat ve mng kargo çok berbat bir şirket

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
berbatlıkta sürat kargonun üstüne tanımıyorum iş ahlaklarını turbox bile sollar
mng de öğle bizim burda kargo arabaları falan var araçların hepsinin yarısı yok diyebilirim hepsi kazalı ve bu yıllardır böğle bu firmanın şikayetleride çok hatta birisi kedi maması sipariş etmiş paketin içi açık gelmiş ve içinden çivi taş falan çıkmış

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
banada sağolsunlar 1 klavyeyi 1.5 ayda getirmişlerdi hele horoz lojistik denilen o garip taşıma firmasının ben taaa herifler 3 ayda dolap getirdi sanki sıfırdan üretti armutlar.

Top Bottom