Neler Yeni

SÜRAT KARGO VE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Sahin
Dostlar hepinize selamlar. Ben 27 mayıs akşamı trendyol üzerinden bir akıllı bileklik siparişi verdim. 29 Mayısta Sürat kargoya verildi ve 30 mayısta ankara aktarma adı verilen yere ulaştı. Ben o günden beri takip ediyorum kargomu. Hala aynı şekilde ankara aktarmada gözüküyor dün ve bugün arayıp kendilerine talep oluşturdum. Mağduriyetimi bildirdim. Hemen her gün evde de olamıyorum. Bunlar ise talebimin dahi değerlendirmede olduğunu en kısa sürede tarafıma kargomun verileceğini söylediler. Bende şikayetvar a girerek şikayette bulundum. Biraz bakayım derken birçok insanın benim gibi mağdur olduğunu 15-20 gündür kargo beklediklerini öğrendim. Bakın ben diğer firmalardan da ürün aldım yurtiçi aras mng gibi kargolar 3-4 gün içerisinde kargoları teslim ederken sürat kargonun böyle olması beni delirtti. Bu konuyu asıl açma sebebim ise sizce THH e başvurmalı mıyım? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim. Tüzüğü bilmeden de yazmak istemedim. Yardımcı olacaklar var ise sevinirim.
Herkese iyi forumlar. :)

Ekler

• aasürat.png
    aasürat.png
    46.9 KB · Hit: 92

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sürat kargo pişmanlıktır!

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Sürat kargonun her yerde şubesi olmadığından dağıtımda çok sıkıntı çıkıyor.

Aldığınız yer ile irtibata geçin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bazen sisteme geçmiyorlar. Belki teslimat şubesine ulaşmıştır. Belki de yoğunluk vardır Ankara dağıtım merkezinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,642
Üyeler
164,715
Son üye
Erten60
Top Bottom