Şube kötüdürOkuduğunuz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben samsunda yaşıyyorum sürat kargoyla çok kargom geldi hiç sıkıntı yoktu tek kötü dedigim kargo aras kargofarklı semtlerde 3 ev değiştirdim. bugüne kadar sürat kargo evime hiç getirmedi kargoyu. şubeye getirdiler 2 3 gün bekleidm gelmeyince gidip aldım. izmirdeki hepsi kötü heralde
En iyi kargo yurtiçi dir 2 günde kayseri den getirdiler.
Aras kargoda akşam verdiğim siparişin ertesi sabah gelmişliği var (istanbuldan)En iyi kargo yurtiçi dir 2 günde kayseri den getirdiler.
burdada aras inanılmaz iyiBen samsunda yaşıyyorum sürat kargoyla çok kargom geldi hiç sıkıntı yoktu tek kötü dedigim kargo aras kargo
Yav inventusdan sistem aldım bizim evin otomatik kapısı çalısmıyordu kargoyu almak için kapıya indim adam önüme pc yi fırlattı gözümün önünde deli oldum yurtiçi kargoyduVallahi bizim burada da en iyi Yurtiçi çalışıyor.
bende inventustan sistem aldıydım yurtiçi kargoyla. sabah bisikletle gidip şubeye bilgisayarım orada mı diye bakmıştım nazik nazik diziyolardı kargoları. aras kadar hızlı değil ama genede baya iyiler buradadaYav inventusdan sistem aldım bizim evin otomatik kapısı çalısmıyordu kargoyu almak için kapıya indim adam önüme PC yi fırlattı gözümün önünde deli oldum yurtiçi kargoydu
Sürat kargonun nerde iyi şubesi var?Şube kötüdür
Şubeler kötü oluyor genelde bak adam gözümün önünde pc yi fırlata fırlata getirdi pc yi çalıstırdım mavi ekran yemeye basladım işlemci kargoda zarar görmüş geri gönderdim pc yi burdakiler kargolara şiddet uyguluyor yurtici kargoyla aras kargobende inventustan sistem aldıydım yurtiçi kargoyla. sabah bisikletle gidip şubeye bilgisayarım orada mı diye bakmıştım nazik nazik diziyolardı kargoları. aras kadar hızlı değil ama genede baya iyiler buradada
Yaşadıgım bölgede iyi vallaSürat kargonun nerde iyi şubesi var?
sanırım türkiyede ihç falsosu olmayan en iyi kargo hala amazon primeŞubeler kötü oluyor genelde bak adam gözümün önünde PC yi fırlata fırlata getirdi PC yi çalıstırdım mavi ekran yemeye basladım işlemci kargoda zarar görmüş geri gönderdim PC yi burdakiler kargolara şiddet uyguluyor yurtici kargoyla aras kargo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşadıgım bölgede iyi valla