Zırto
80+ Bronze
Amazondan hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum kendi kargo şirketlerimi var ?sanırım türkiyede ihç falsosu olmayan en iyi kargo hala amazon prime
Amazondan hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum kendi kargo şirketlerimi var ?sanırım türkiyede ihç falsosu olmayan en iyi kargo hala amazon prime
amazon prime üyesi isen istanbul ve çevresine aynı gün diğer şehirlere ertesi gün getiriyorlarAmazondan hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum kendi kargo şirketlerimi var ?
ayrıca ücretsiz kargoyla getiriyorlar ve amazon prime aylık 8 lira. verilebilecek en iyi 8 lira heralde amazon primeamazon prime üyesi isen istanbul ve çevresine aynı gün diğer şehirlere ertesi gün getiriyorlar
Amazondan monitör alcam beleş prime var 30 gun ondan denicemamazon prime üyesi isen istanbul ve çevresine aynı gün diğer şehirlere ertesi gün getiriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca ücretsiz kargoyla getiriyorlar ve amazon prime aylık 8 lira. verilebilecek en iyi 8 lira heralde amazon prime
Trendyolu biliyormusun nasıl çakallık yaptıklarını Benim alacagım monitöre 4 bin den 1700 e dusmus diyor ama öbür sitelerde 1800 den 1700 e dusmus diyor trendyol kadar şerefsizi yok.fırsatın varsa mutlaka amazondan al