Neler Yeni

Sürat Kargonun Hatası

YrTolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga YÖRÜ
Sinerji bilgisayardan aldığım sistemi sürat kargo ile aldıktan bir hafta sonra teknis servis için geri gönderdim.İlk gittiğinde kasa biraz hasar almış egzoz fan içine göçmüş anakart girişleri yamulmuştu.İlk gönderdiğim sistem arızası devam ediyor diye tekrar geri gönderdim.Bu sefer egzoz fan iyice içine göçmüş vida girişleri yamulmuş ve anakart girişleri iyice içine göçmüştü.Bu şekilde sinerji bilgisayar sistemi kabul etmeyip kargoya geri gönderdi.Sonra gerekli araştırmalar yapıldı hatanın kargo şirketinde olduğu anakartın ve kasanın ücretini ödeyeceklerini ve değişip bana geri geleceğini öğrendim bundan 1 ay önce.Tam 1 buçuk aydır sistemin düzeltilip bana geri dönmesini bekliyorum.Bu süreçler normalde de bu kadar sürüyor mu? Ben nerelere şikayet edebilirim ve ne sonuç alırım bilen var mı?

Ekler

• Screenshot_2022-07-02-23-31-32-79_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    Screenshot_2022-07-02-23-31-32-79_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    633.2 KB · Hit: 78
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke HAZAR
Eğer yakın sürede gelmezse dava açabilirsin sürat kargo adına

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Vay arkadaş yurdumda işini düzgün yapan insan kalmamış,
Gardasim git hakem heyetine başvuruda bulun satan firmadan şikayetçi ol kargo firması suçlu olduğu gibi satan da suçlu sigortasız işlem yapmasın,
Senin hatan kontrol etmeden ürünü teslim almış olman e devlet üzerinden de başvuru kabul ediyor hakem heyeti değişim talep et iade değil

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ürün şuan nerede?

YrTolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga YÖRÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vay arkadaş yurdumda işini düzgün yapan insan kalmamış,
Gardasim git hakem heyetine başvuruda bulun satan firmadan şikayetçi ol kargo firması suçlu olduğu gibi satan da suçlu sigortasız işlem yapmasın,
Senin hatan kontrol etmeden ürünü teslim almış olman e devlet üzerinden de başvuru kabul ediyor hakem heyeti değişim talep et iade değil
Ben gönderirken bir problem yoktu.Bilgisayar firmasına giderken hasar görmüş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün şuan nerede?
Ürün şuanda bilgisayar firmasında kargo şirketinin hasarlı parçalar için ödeme yapmasını bekliyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ben gönderirken bir problem yoktu.Bilgisayar firmasına giderken hasar görmüş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün şuanda bilgisayar firmasında kargo şirketinin hasarlı parçalar için ödeme yapmasını bekliyor.
İyide 1.5 aydır düzeltilip bana geri gönderilmesini bekliyorum demişsin. Tazmin işlemleri başlatıldıysa bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor. Tazmin işlemleri ne zaman başlatılmış satıcı firma bilgi verdi mi?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bu sinerji bilgisayar denen firma gerçekten rezil bir şirket ya . müşteri memnuniyeti sıfır. cebini dolduran beyaz yakalı bitcoinci dolu

Leo4X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bektaş
Sinerji bilgisayardan aldığım sistemi sürat kargo ile aldıktan bir hafta sonra teknis servis için geri gönderdim.İlk gittiğinde kasa biraz hasar almış egzoz fan içine göçmüş anakart girişleri yamulmuştu.İlk gönderdiğim sistem arızası devam ediyor diye tekrar geri gönderdim.Bu sefer egzoz fan iyice içine göçmüş vida girişleri yamulmuş ve anakart girişleri iyice içine göçmüştü.Bu şekilde sinerji bilgisayar sistemi kabul etmeyip kargoya geri gönderdi.Sonra gerekli araştırmalar yapıldı hatanın kargo şirketinde olduğu anakartın ve kasanın ücretini ödeyeceklerini ve değişip bana geri geleceğini öğrendim bundan 1 ay önce.Tam 1 buçuk aydır sistemin düzeltilip bana geri dönmesini bekliyorum.Bu süreçler normalde de bu kadar sürüyor mu? Ben nerelere şikayet edebilirim ve ne sonuç alırım bilen var mı?
Reis olay çözüldü mü??

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Özgür Derebey
Vallahi uzun sürmüyor deniyor bu tazmin işleri ama benimde 3 parça yazılımdan 2 tanesi geldi 1 tanesi kayıptı her şey onaylanmasına rağmen 6 ayda ancak ücretini alabildim

Top Bottom