Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
En sevdiginiz bölümü hatırlarsanız ufak açıklayın ve nasıl hatirliyosunuz diziyi
Kralın filmi bile cıktı imdb 3.8 sanırsamEfsane bir çizgi diziydi. Lise yıllarımda sürekli izlerdim. Daha sonra da youtube den izledim neredeyse bütün bölümlerini. En çok sevdiğim değil ama sevdiğim bölümlerden bir tanesi Naber Müdür bölümü efsaneydi hatta dilime dolanmıştı epey bir süre durduk yere naber müüdürr diyip duruyordum xD
Aynen gelecek adında 1 saatlik falan bölümü vardı pops ölüyordu aga beeeKralın filmi bile cıktı imdb 3.8 sanırsam
Samuray Jack'in devamını Adult Swim yapacak dediklerinde sevinmiştim(ağır Rick&Morty fanıyım) Çok kötü hayal kırıklığı olduÇocukluğumun güzel çizgi filmlerinden birisi idi.
Cartoon Networkta bir çok güzel çizgi film vardı.
-Camp Lazlo
-Samuray Jack (Hala devam ediyor sanırım)
-Uncle Grandpa
-Bakugan
-Kod adı afacanlar
-Adventure time
Ve daha niceleri vardı tabi ki hepsi ilerleyen zamanlarda unutuldular yada çizgilerini bozup mevcut kitlesini kaybettiler yada daha küçük yaştaki çocuklar için ''ilgi çekici'' hale getirildiler.
Fragmanlardan izlediğim kadarıyla yeni Samuray Jack'i beğenmiştim maalesef izleyemedim efendim ama hoşuma gitmişti elbette eski Samuray Jack olmadığı ve o tadı vermeyeceği bariz belliydi.Samuray Jack'in devamını Adult Swim yapacak dediklerinde sevinmiştim(ağır Rick&Morty fanıyım) Çok kötü hayal kırıklığı oldu