Neler Yeni

SÜREKLİ MAVİ EKRAN Hatası

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
Arkadaşlar iyi geceler sistemimde bugün akşam başlayan sürekli olarak mavi erkan hatası almaya başladım. Pc açılıyor be 5 10 dakika arasında mavi erkan her yeniden başladığında bu döngü oluyor sürekli ve her mavi ekranda farklı hata alıyorum. Sizce sebebi nedir nasıl düzeltilir. Windows 10 sıfırlamama rağmen düzelmedi

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
Arkadaşlar iyi geceler sistemimde bugün akşam başlayan sürekli olarak mavi erkan hatası almaya başladım. Pc açılıyor be 5 10 dakika arasında mavi erkan her yeniden başladığında bu döngü oluyor sürekli ve her mavi ekranda farklı hata alıyorum. Sizce sebebi nedir nasıl düzeltilir. Windows 10 sıfırlamama rağmen düzelmedi
rem ler + guc kaynahı yetersiz geliyordur +ekran kartından olacahını sanmıyorum ama duşuk bi ihtimal ola bilir

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Minidump dosyalarınızı paylaşın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rem ler + guc kaynahı yetersiz geliyordur +ekran kartından olacahını sanmıyorum ama duşuk bi ihtimal ola bilir
Bu kanıya nereden vardın?

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..

Minidump dosyalarınızı paylaşın.

Bu kanıya nereden vardın?
genelde o donanımalrdan oluyo akıl yurutursek win dows u sıfırlamış dosyalar saglam demek tabi yuzde yuz bişey denilmez ama genelde o parcalardan oluyo

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
genelde o donanımalrdan oluyo akıl yurutursek win dows u sıfırlamış dosyalar saglam demek tabi yuzde yuz bişey denilmez ama genelde o parcalardan oluyo
Mavi ekran analizi öyle yapılamaz maalesef. Milyon tane sebebi var mavi ekranın o yüzden bu tarz yorumlarda bulunmayın lütfen.

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mavi ekran analizi öyle yapılamaz maalesef. Milyon tane sebebi var mavi ekranın o yüzden bu tarz yorumlarda bulunmayın lütfen.
minidump dosyalarım burda

cidden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Chrome'u kaldırın.

CPU-Z'yi kaldırın.

Passmark Performance Testing'i kaldırın.

Bu rehberi uygulayın: https://www.technopat.net/sosyal/konu/eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/

Ek olarak BIOS sürümünüz oldukça eski, BIOS'unuzu güncelleyin. Ancak baştan uyarayım, BIOS güncellenirken elektrik vb. giderse bilgisayarı açamazsınız ve yüksek ihtimalle anakartı servise göndermekten başka çareniz kalmaz.

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler yanlış anlamayınca bilmediğimden sormuyorum bunları yaptıran sonra düzelir mi sorun ve bios güncellemesi yağarken mavi ekran hatası almak gibiydi bir durum olur mu

Chrome'u kaldırın.

CPU-Z'yi kaldırın.

Passmark Performance Testing'i kaldırın.

Bu rehberi uygulayın: https://www.technopat.net/sosyal/konu/eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/

Ek olarak BIOS sürümünüz oldukça eski, BIOS'unuzu güncelleyin. Ancak baştan uyarayım, BIOS güncellenirken elektrik vb. giderse bilgisayarı açamazsınız ve yüksek ihtimalle anakartı servise göndermekten başka çareniz kalmaz.
söylediğiniz rehberi uygulamaya çalışıyorum fakat onu yaparken de mavi ekran hatası veriyor

Son düzenleme:

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
@tleoi54
Yüksek ihtimalle düzelir. BIOS güncellerken mavi ekran almazsınız ancak isterseniz güncellemeyin. Rehberi uygularken güvenli moda alıyorsunuz değil mi?

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Son aldığınız mavi ekranlar için de minidump dosyalarını paylaşır mısınız?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
minidump dosyalarım burda

cidden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
@Vesemir

tleoi54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,836
Üyeler
164,389
Son üye
Azamat
Top Bottom