Neler Yeni

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
(ciddiye almayanlar şimdiden terk etsin burayı. çünkü engelliyecem.)
Geçen bir konu açmıştım aslında tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak ben bu kızla flörtleşiyordum. Hergün 2-3 resmini yollardı , canımlı-cicimli şeyler fln derdi. Fotolarını atıp yorumlamamı isterdi. Benden foto isterdi.
Ve bi süre sonra ben açıldım ve kabul etti. Bu vakitten sonra her şey daha güzel ilerliyeceğine tam geri tepti. Mesaj atmaz , instaya girmez oldu. soğuk davranıyor. ota - dışkıya şeylere trip atar oldu.
Story atardı ve beni sanki kıskandırma amaçlı şeyler söylerdi. Konuya gelecek olursak :
Dün beni çağırdı mekana . Evler yakın buluşma amaçlı. Ben ise hastanede olduğum için göremedim mesajını. Sonra trip atmaya başladı. İğneliyici sözler fln.
Diyorum küs müyüz diyorum. "bilmem diyor " . nasıl barışabiliriz? Sinemaya gideriz - yada başka zaman buluşuruz. Kabul etmiyor hiçbirini. Bende kanıtlamak için SSler falan yolluyom hastanede olduğumu kanıtlamak için. Amacı ne bilmiyorum cidden. Benimde sabrım taşmak üzere. Nuh diyor peygamber demiyor.

Ne yapmalıyım böyle bir durumda. Üzerine gideyim mi ? yoksa bendemi terso yapayım ona.
Nasıl davranmalıyım bu durumda?

TEŞEKKÜRLER.
Alıcaksın adam akıllı bir şekilde insan gibi konuşucaksınız.
Diyeceksin neden böyle yapıyorsun?
Sanırsam fazla kıskanç olduğundan böyle yapıyor.
Çağır bir gün ve sakın ciddiyetini bozma.
Senin hayatın . Bir kız için kalan ömrünü veya onunla geçireceğin zamanı yakma derim.

2mApoo

80+ Silver
Alıcaksın adam akıllı bir şekilde insan gibi konuşucaksınız.
Diyeceksin neden böyle yapıyorsun?
Sanırsam fazla kıskanç olduğundan böyle yapıyor.
Çağır bir gün ve sakın ciddiyetini bozma.
Senin hayatın . Bir kız için kalan ömrünü veya onunla geçireceğin zamanı yakma derim.
kıskançlık şuan hatsafhada bence. İlk konuşutuğumuzda bile 10 cümlesinden biri "başka kızla konuşma haa"
Böyle olmaz çağıracam onu. amacını öğrenecem. gerekeni yapacam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olur merak etme aynısını ben de yaptım çünkü değmez :D
geçmiş olsun knk.
alsında biraz daha üstüne gidecem. salmam öyle hemen , ama tadında bırakacam.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kıskançlık şuan hatsafhada bence. İlk konuşutuğumuzda bile 10 cümlesinden biri "başka kızla konuşma haa"
Böyle olmaz çağıracam onu. amacını öğrenecem. gerekeni yapacam.

geçmiş olsun knk.
alsında biraz daha üstüne gidecem. salmam öyle hemen , ama tadında bırakacam.
Bir kızın erkek arkadaşı da olabilir bir erkeğin kız arkadaşı da olabilir .
Kısacana sen arkadaş teyit ettiriceksin o ise istediği gibi arkadaş edinicek.
Yakında Oksijen alıp verdikçe kimin için alıp veriyorsun bile der gerekirse bitir ilişkiyi böyle olmaz.
Eğer bir kız senin arkadaşlarına , hayatına karışıcaksa ondan uzak dur değmez.

Rulep

80+ Gold
yol ver gitsin

İlk olarak ben bu kızla flörtleşiyordum. Hergün 2-3 resmini yollardı , canımlı-cicimli şeyler fln derdi. Fotolarını atıp yorumlamamı isterdi. Benden foto isterdi.
Ve bi süre sonra ben açıldım ve kabul etti. Bu vakitten sonra her şey daha güzel ilerliyeceğine tam geri tepti. Mesaj atmaz , instaya girmez oldu. soğuk davranıyor. ota - dışkıya şeylere trip atar oldu.
Story atardı ve beni sanki kıskandırma amaçlı şeyler söylerdi. Konuya gelecek olursak :
Dün beni çağırdı mekana . Evler yakın buluşma amaçlı. Ben ise hastanede olduğum için göremedim mesajını. Sonra trip atmaya başladı. İğneliyici sözler fln.
Diyorum küs müyüz diyorum. "bilmem diyor " . nasıl barışabiliriz? Sinemaya gideriz - yada başka zaman buluşuruz. Kabul etmiyor hiçbirini. Bende kanıtlamak için SSler falan yolluyom hastanede olduğumu kanıtlamak için. Amacı ne bilmiyorum cidden. Benimde sabrım taşmak üzere. Nuh diyor peygamber demiyor.

Ne yapmalıyım böyle bir durumda. Üzerine gideyim mi ? yoksa bendemi terso yapayım ona.

TEŞEKKÜRLER.
kız seni yedekte falan tutuyodur ugraşma sevmiyo seni

TEŞEKKÜRLER.
olmuyo öyle falan değil kanka sonra daha rezil bi duruma düşceğine direk uzaklaş kızdan

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
İlgiyi bırakırsan o sana ilgi göstermeye başlar. Kaçan kovalanır hesabı. İlgiyi kes sende soğuk davran. Biterse bitsin zaten bu şekilde biriyle bana göre zor sana göre de zor olmasa fikir almazdın diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom