Neler Yeni

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

2mApoo

80+ Silver
kız seni yedekte falan tutuyodur ugraşma sevmiyo seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmuyo öyle falan değil kanka sonra daha rezil bi duruma düşceğine direk uzaklaş kızdan
içime su serptin asdasdasd

2mApoo

80+ Silver
Şımartma sen peşinden koşunca daha çok hoşuna gidiyor oluruna bırak
öyle yaptım zaten. Şuanlık bir sıkıntısı varda bilmiyom. Yoksa yaptıkları normal değil
Bi süre yazmam. o yazar sonra zaten

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peşinden koşmaya devam edersen üzülen sen olacaksın.
Hayat devam ediyor kendini üzmeye gerek yok.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
(ciddiye almayanlar şimdiden terk etsin burayı. çünkü engelliyecem.)
Geçen bir konu açmıştım aslında tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak ben bu kızla flörtleşiyordum. Hergün 2-3 resmini yollardı , canımlı-cicimli şeyler fln derdi. Fotolarını atıp yorumlamamı isterdi. Benden foto isterdi.
Ve bi süre sonra ben açıldım ve kabul etti. Bu vakitten sonra her şey daha güzel ilerliyeceğine tam geri tepti. Mesaj atmaz , instaya girmez oldu. soğuk davranıyor. ota - dışkıya şeylere trip atar oldu.
Story atardı ve beni sanki kıskandırma amaçlı şeyler söylerdi. Konuya gelecek olursak :
Dün beni çağırdı mekana . Evler yakın buluşma amaçlı. Ben ise hastanede olduğum için göremedim mesajını. Sonra trip atmaya başladı. İğneliyici sözler fln.
Diyorum küs müyüz diyorum. "bilmem diyor " . nasıl barışabiliriz? Sinemaya gideriz - yada başka zaman buluşuruz. Kabul etmiyor hiçbirini. Bende kanıtlamak için SSler falan yolluyom hastanede olduğumu kanıtlamak için. Amacı ne bilmiyorum cidden. Benimde sabrım taşmak üzere. Nuh diyor peygamber demiyor.

Ne yapmalıyım böyle bir durumda. Üzerine gideyim mi ? yoksa bendemi terso yapayım ona.
Nasıl davranmalıyım bu durumda?

TEŞEKKÜRLER.
Hiç çekilmez bence onca dert arasında bide o tarz şeylerle ugraşamam bu benim görüşüm hasta olduğun için hastanedeydin bu yüzden görmediğini söyledin mi eğer söylediysen o halde böyle yapıyorsa anlayışlı biri değil hocam

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Böyle insanlardan uzak durun bence. Trip atandan, size değer vermeyenlere alttan alıp, zayıflık vermeyin. Biraz önce Technopat Sosyalde gördüm o arkadaş da kendisine değer vermeyen kızı seviyormuş ve zarar görmüş. Yüksek ihtimal siz de trip atan kızın bu hareketlerinden zarar görürsünüz.

2mApoo

80+ Silver
Hiç çekilmez bence onca dert arasında bide o tarz şeylerle ugraşamam bu benim görüşüm hasta olduğun için hastanedeydin bu yüzden görmediğini söyledin mi eğer söylediysen o halde böyle yapıyorsa anlayışlı biri değil hocam
Knk işte dediğim gibi SSleri fln attım. Konuşuyoruz en sonda dedim sıkıntı varsa söyle. Bu durum sıkıcı olmaya başladı.
canının sıkkın olduğunu benle alakasının olmadığını fln söyledi. Bende birkaç gün saldım onu.

Böyle insanlardan uzak durun bence. Trip atandan, size değer vermeyenlere alttan alıp, zayıflık vermeyin. Biraz önce Technopat Sosyalde gördüm o arkadaş da kendisine değer vermeyen kızı seviyormuş ve zarar görmüş. Yüksek ihtimal siz de trip atan kızın bu hareketlerinden zarar görürsünüz.
Çok şükür alttan alıp yedirmiyorum kendimi de biraz zaman tanıyom sadece
Zaten okul açıldığında en sağlıklı zaman olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
(ciddiye almayanlar şimdiden terk etsin burayı. çünkü engelliyecem.)
Geçen bir konu açmıştım aslında tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak ben bu kızla flörtleşiyordum. Hergün 2-3 resmini yollardı , canımlı-cicimli şeyler fln derdi. Fotolarını atıp yorumlamamı isterdi. Benden foto isterdi.
Ve bi süre sonra ben açıldım ve kabul etti. Bu vakitten sonra her şey daha güzel ilerliyeceğine tam geri tepti. Mesaj atmaz , instaya girmez oldu. soğuk davranıyor. ota - dışkıya şeylere trip atar oldu.
Story atardı ve beni sanki kıskandırma amaçlı şeyler söylerdi. Konuya gelecek olursak :
Dün beni çağırdı mekana . Evler yakın buluşma amaçlı. Ben ise hastanede olduğum için göremedim mesajını. Sonra trip atmaya başladı. İğneliyici sözler fln.
Diyorum küs müyüz diyorum. "bilmem diyor " . nasıl barışabiliriz? Sinemaya gideriz - yada başka zaman buluşuruz. Kabul etmiyor hiçbirini. Bende kanıtlamak için SSler falan yolluyom hastanede olduğumu kanıtlamak için. Amacı ne bilmiyorum cidden. Benimde sabrım taşmak üzere. Nuh diyor peygamber demiyor.

Ne yapmalıyım böyle bir durumda. Üzerine gideyim mi ? yoksa bendemi terso yapayım ona.
Nasıl davranmalıyım bu durumda?

TEŞEKKÜRLER.
ters yap hemen döner

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Knk işte dediğim gibi SSleri fln attım. Konuşuyoruz en sonda dedim sıkıntı varsa söyle. Bu durum sıkıcı olmaya başladı.
canının sıkkın olduğunu benle alakasının olmadığını fln söyledi. Bende birkaç gün saldım onu.

Çok şükür alttan alıp yedirmiyorum kendimi de biraz zaman tanıyom sadece
Zaten okul açıldığında en sağlıklı zaman olacak.
En iyisini yapmışsınız ama arada böyle bir sorun durumunu sonra şey demesin benim moralim bozuktu sen birkere bile benim nasıl oldugumu sormadın tarzı seyler demesin

2mApoo

80+ Silver
En iyisini yapmışsınız ama arada böyle bir sorun durumunu sonra şey demesin benim moralim bozuktu sen birkere bile benim nasıl oldugumu sormadın tarzı seyler demesin
Knk onuda düşündüm.
Zaten instayı aktif kullana biri deil. Bugünde hiç girmedi neredeyse. Demekki sıkıntı var yani girmediğine göre. En kötü yarın yazıp öğrenirim herşeyi.

hocam bende bir kızım ve bana güven
şey gibi oldu. Ajandan bilgi alıyomuşum, kimliğini tanıtıyon fln. "bende bir kızım" asdasdasd
Yarın herşeyi çözecem inş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,474
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom