Suzan AŞAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
bencedeEn doğru yorum![]()
bencedeEn doğru yorum![]()
Sonra olgun kafalı kadınları sevince milfçi olup sapık oluyoruz sjsnsjsbkesinlikle öyle olabilir
![]()
hahahahahaSonra olgun kafalı kadınları sevince milfçi olup sapık oluyoruz sjsnsjsb
buna katılmıyorum bize göre de erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor sokaktan geçen herhangi birine sor ilişkide kendinden iki üç yaş büyük birini tercih ederBugüne kadar birçok insanla diyalog kurdum kadınlar içinde 30 yaşındaki kadınlar ile 20 yaşındakiler arasında 1 dağ var. Kadınlar denildiği gibi şarap gibidir. Zihinsel gelişimleri bence erkeklere göre daha geç gelişiyor (zihinsel dediğim zekasal değil)
bu doğruCidden 22 yaşına kadar yapacağın ilişkilerin çoğu kaçamak üstüne olucaktır. Cinsel yönde ilişkiler olur. Mantıksal ilişkiler üniversite sonunda başlıyor herkesin kafası açılmış ve hayata atılmış zamanda.
knk ne saçmalıyon cidden . Erkekliğinden şüphe derken? anlamadım demek istediğini. Eğer anladığım gibiyseKız sana bunları dediği zaman hiç mi erkekliğinden şüphe etmedin be kankam
Evliliğe kayacak tarzı ilişki hayat bitirir bana kalırsa hayatı doya doya yaşadıktan sonra evlenme işlerine girilmeli yada ciddi ilişki işlerine 26 27 yaşları gibi.Cidden 22 yaşına kadar yapacağın ilişkilerin çoğu kaçamak üstüne olucaktır. Cinsel yönde ilişkiler olur. Mantıksal ilişkiler üniversite sonunda başlıyor herkesin kafası açılmış ve hayata atılmış zamanda.
Mantıksal ilişki ile evlilik ayrı zaten 24 ünde evlenmek ne kadar doğru bilemem. Evlilik için askerlik ve iş tamamlandıktan sonra hareket edilmeli.Evliliğe kayacak tarzı ilişki hayat bitirir bana kalırsa hayatı doya doya yaşadıktan sonra evlenme işlerine girilmeli yada ciddi ilişki işlerine 26 27 yaşları gibi.
Evliliğe kayacak tarzı ilişki hayat bitirir bana kalırsa hayatı doya doya yaşadıktan sonra evlenme işlerine girilmeli yada ciddi ilişki işlerine 26 27 yaşları gibi.
+1Mantıksal ilişki ile evlilik ayrı zaten 24 ünde evlenmek ne kadar doğru bilemem. Evlilik için askerlik ve iş tamamlandıktan sonra hareket edilmeli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendine bakamaz durumdaki kişi başka birine asla bakamaz.
Hayır kıza racon kes tehdit et manasında demedim zaten bu tarz şeyler saçmalık. Bir kız seni kıskandırmak için gelip "eski sevgilimin yanındayım" tarzı saçma sapan konuşursa direkt yol vermen gerekirdi buraya bu konuyu açmana bile gerek yoktu.knk ne saçmalıyon cidden . Erkekliğinden şüphe derken? anlamadım demek istediğini. Eğer anladığım gibiyse
Ne yapayım racon mu keseyim ona adam toplayıp kavgamı çıkarayım . Ben diyeceklerimi dedim ona.
Asıl O şüphe etsin kendi insanlığından kardeş.