Neler Yeni

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
kesinlikle öyle olabilir
:)
Sonra olgun kafalı kadınları sevince milfçi olup sapık oluyoruz sjsnsjsb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olgun olsun dolgun olsun lafını çıkaran kişiye uçan tekme atayım bu nasıl bir görüştür yav 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Bugüne kadar birçok insanla diyalog kurdum kadınlar içinde 30 yaşındaki kadınlar ile 20 yaşındakiler arasında 1 dağ var. Kadınlar denildiği gibi şarap gibidir. Zihinsel gelişimleri bence erkeklere göre daha geç gelişiyor (zihinsel dediğim zekasal değil)
buna katılmıyorum bize göre de erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor sokaktan geçen herhangi birine sor ilişkide kendinden iki üç yaş büyük birini tercih eder

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Cidden 22 yaşına kadar yapacağın ilişkilerin çoğu kaçamak üstüne olucaktır. Cinsel yönde ilişkiler olur. Mantıksal ilişkiler üniversite sonunda başlıyor herkesin kafası açılmış ve hayata atılmış zamanda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Cidden 22 yaşına kadar yapacağın ilişkilerin çoğu kaçamak üstüne olucaktır. Cinsel yönde ilişkiler olur. Mantıksal ilişkiler üniversite sonunda başlıyor herkesin kafası açılmış ve hayata atılmış zamanda.
bu doğru

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Konudan sapmayayım ama cidden seni usandırıyorsa bırak gitsin gelecekte hatırlayıp yastığa kafa attıracak ilişkilerin olmasın.

2mApoo

80+ Silver
Kız sana bunları dediği zaman hiç mi erkekliğinden şüphe etmedin be kankam
knk ne saçmalıyon cidden . Erkekliğinden şüphe derken? anlamadım demek istediğini. Eğer anladığım gibiyse
Ne yapayım racon mu keseyim ona adam toplayıp kavgamı çıkarayım . Ben diyeceklerimi dedim ona.
Asıl O şüphe etsin kendi insanlığından kardeş.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evliliğe kayacak tarzı ilişki hayat bitirir bana kalırsa hayatı doya doya yaşadıktan sonra evlenme işlerine girilmeli yada ciddi ilişki işlerine 26 27 yaşları gibi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Evliliğe kayacak tarzı ilişki hayat bitirir bana kalırsa hayatı doya doya yaşadıktan sonra evlenme işlerine girilmeli yada ciddi ilişki işlerine 26 27 yaşları gibi.
Mantıksal ilişki ile evlilik ayrı zaten 24 ünde evlenmek ne kadar doğru bilemem. Evlilik için askerlik ve iş tamamlandıktan sonra hareket edilmeli.

Kendine bakamaz durumdaki kişi başka birine asla bakamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
evlilik başlı başına saçma akraba sayısı 3'e yükseliyor

2mApoo

80+ Silver
Mantıksal ilişki ile evlilik ayrı zaten 24 ünde evlenmek ne kadar doğru bilemem. Evlilik için askerlik ve iş tamamlandıktan sonra hareket edilmeli.

Kendine bakamaz durumdaki kişi başka birine asla bakamaz.
+1

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
knk ne saçmalıyon cidden . Erkekliğinden şüphe derken? anlamadım demek istediğini. Eğer anladığım gibiyse
Ne yapayım racon mu keseyim ona adam toplayıp kavgamı çıkarayım . Ben diyeceklerimi dedim ona.
Asıl O şüphe etsin kendi insanlığından kardeş.
Hayır kıza racon kes tehdit et manasında demedim zaten bu tarz şeyler saçmalık. Bir kız seni kıskandırmak için gelip "eski sevgilimin yanındayım" tarzı saçma sapan konuşursa direkt yol vermen gerekirdi buraya bu konuyu açmana bile gerek yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,943
Üyeler
164,585
Son üye
GAKES
Top Bottom