Neler Yeni

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

2mApoo

80+ Silver
belki seni elde etmek için rol yapıyordu hocam adı sude buse ya da merveyse hemen engel atın. İsminin sonu e ile biten kızlardan uzak durun onlardan korkulur
Ama galiba bitirecem. Ben neredeyse üniye gidecem. Böyle ergence şeylerden sıkıldım cidden.
Dedikleri " eski sevgilimin yanındayım - burda bişeyler içtik kusura bakma kafam güzel " fln filan.
1 kelime ederim evirir çevirir yanlış yerlere saptırır.. Banane bunlardan aw. Sordum mu ben sen bana anlatıyon.
eski sevgilisi yanında olsun yada olmasın amacı beni kıskandırıp bişeyler elde etmekse herkes yoluna kardeş.
bugün bitirecem allaha yakın bana uzak olsun. (bu arada adı -e ile bitmiyo )
kusura bakmayın sizleride uğraştırdık
ama bir kız olarak senin fikirlerini bekliyom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Ama galiba bitirecem. Ben neredeyse üniye gidecem. Böyle ergence şeylerden sıkıldım cidden.
Dedikleri " eski sevgilimin yanındayım - burda bişeyler içtik kusura bakma kafam güzel " fln filan.
1 kelime ederim evirir çevirir yanlış yerlere saptırır.. Banane bunlardan aw. Sordum mu ben sen bana anlatıyon.
eski sevgilisi yanında olsun yada olmasın amacı beni kıskandırıp bişeyler elde etmekse herkes yoluna kardeş.
bugün bitirecem allaha yakın bana uzak olsun. (bu arada adı -e ile bitmiyo )
kusura bakmayın sizleride uğraştırdık
ama bir kız olarak senin fikirlerini bekliyom.
YÜRÜ BE keşke herkes senin gibi olsa benim bir arkadaş vardı sanaldan hoşlandığı kıza dedim bu fake çocuk beni heryerden engelledi aradan bir yıl geçti o cicek gibi kız fake çıkmış o gün varya nasıl içimin yağları eridi anlatamam neyse işte sonra geldi benden özür felan dilemişti enayi :kekw:

2mApoo

80+ Silver
YÜRÜ BE keşke herkes senin gibi olsa benim bir arkadaş vardı sanaldan hoşlandığı kıza dedim bu fake çocuk beni heryerden engelledi aradan bir yıl geçti o cicek gibi kız fake çıkmış o gün varya nasıl içimin yağları eridi anlatamam neyse işte sonra geldi benden özür felan dilemişti enayi :kekw:
qeasdasdasdasd
Knk son yaptığı herşeyi netleştirdi zaten. "Bide fakir gibi gitmiş votka içmiş , dediğine göre. (!) "
Şaka bi yana onun bu ergence triplerini-hareketlerini çekecek çok fazla kişi var okulda. Onun bu hareketlerine hasta olan ergenlerle dolu okul. Dengi birini bulur umarım.
Eskiden neler yapıyorsam ona dönecem. Ama önceden neler yaptığımı hatırlamam lazım. asdadqawedqwda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,393
İsim
Diyarhan
Fazla Naz Aşık Usandırır diye bir söz vardır. Cidden ilişki yaşadığınız kişilerde oturup ciddi ciddi derdinin ne olduğunu söylemesi gerektiğini konuşun. Genç yaşlarda trip atmayı güzel bir şey sanıyorlar lakin ilerledikçe daha akıllanıyor 2 taraf.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
qeasdasdasdasd
Knk son yaptığı herşeyi netleştirdi zaten. "Bide fakir gibi gitmiş votka içmiş , dediğine göre. (!) "
Şaka bi yana onun bu ergence triplerini-hareketlerini çekecek çok fazla kişi var okulda. Onun bu hareketlerine hasta olan ergenlerle dolu okul. Dengi birini bulur umarım.
Eskiden neler yapıyorsam ona dönecem. Ama önceden neler yaptığımı hatırlamam lazım. asdadqawedqwda
hocam al eline tyt ayt konu anlatımını çalış üniversiteye ahtım olsun ki bu aşk meşk işi boş üniversiteye gidince eminim kendi denginde birini bulursun ayrıca ben kızın yalan söylediğini düşünüyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,393
İsim
Diyarhan
hocam al eline tyt ayt konu anlatımını çalış üniversiteye ahtım olsun ki bu aşk meşk işi boş üniversiteye gidince eminim kendi denginde birini bulursun ayrıca ben kızın yalan söylediğini düşünüyorum
Yok aga üni de lise 5 gibi bir şey cidden üniversite son gibi olgun kafalı insanlarla tanışıyorsun. Muhabbet edecek konuşurken gözünü bile kaçırmayacağın tipler 1 elin parmağını geçmez herkes bir tikilik popilik değişik karakterlere bürünmüşler. Manyak manyak işler.

2mApoo

80+ Silver
Derslik sıkıntı yok çok şükür. TYTden devam ediyom şuan.
Zaten dedikleri çok inandırıcı deil yani. Saçmalıyo bişeyler. Dediklerini dikkate almıyorum.
Kendi dünyasında bişeyler kurmuş-bişeyler amaçlıyor ama umarım bu yaptıkları karakterini belirlemez.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok aga üni de lise 5 gibi bir şey cidden üniversite son gibi olgun kafalı insanlarla tanışıyorsun. Muhabbet edecek konuşurken gözünü bile kaçırmayacağın tipler 1 elin parmağını geçmez herkes bir tikilik popilik değişik karakterlere bürünmüşler. Manyak manyak işler.
ben yuva kurması için diyorum fjşhsfwjwfpuwfpumpw

2mApoo

80+ Silver
Yıllardır kandırılıyormuşum desene
asdasdasdasd

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,393
İsim
Diyarhan
Bugüne kadar birçok insanla diyalog kurdum kadınlar içinde 30 yaşındaki kadınlar ile 20 yaşındakiler arasında 1 dağ var. Kadınlar denildiği gibi şarap gibidir. Zihinsel gelişimleri bence erkeklere göre daha geç gelişiyor (zihinsel dediğim zekasal değil)

2mApoo

80+ Silver
Bugüne kadar birçok insanla diyalog kurdum kadınlar içinde 30 yaşındaki kadınlar ile 20 yaşındakiler arasında 1 dağ var. Kadınlar denildiği gibi şarap gibidir. Zihinsel gelişimleri bence erkeklere göre daha geç gelişiyor (zihinsel dediğim zekasal değil)
kesinlikle öyle olabilir
:)

Top Bottom