Neler Yeni

Sürekli trip atan biriyle olur mu? (KİLİTLENEBİLİR )tşk.

2mApoo

80+ Silver
Hayır kıza racon kes tehdit et manasında demedim zaten bu tarz şeyler saçmalık. Bir kız seni kıskandırmak için gelip "eski sevgilimin yanındayım" tarzı saçma sapan konuşursa direkt yol vermen gerekirdi buraya bu konuyu açmana bile gerek yoktu.
Knk bu olay konuyu açtıktan sonra yaşandı zaten. eski bişey deil

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Knk bu olay konuyu açtıktan sonra yaşandı zaten. eski bişey deil
Neyse olan olmuş diyip geçelim, bu tarz olaylarda artık ne yapman gerektiğini anlamışsındır umarım kafa dengi biri bulursun.

2mApoo

80+ Silver
Neyse olan olmuş diyip geçelim, bu tarz olaylarda artık ne yapman gerektiğini anlamışsındır umarım kafa dengi biri bulursun.
Çok şükür knk.
Kanı bozuklara karşı takınacağım tavırlar artık belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serkan Şahin
(ciddiye almayanlar şimdiden terk etsin burayı. çünkü engelliyecem.)
Geçen bir konu açmıştım aslında tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk olarak ben bu kızla flörtleşiyordum. Hergün 2-3 resmini yollardı , canımlı-cicimli şeyler fln derdi. Fotolarını atıp yorumlamamı isterdi. Benden foto isterdi.
Ve bi süre sonra ben açıldım ve kabul etti. Bu vakitten sonra her şey daha güzel ilerliyeceğine tam geri tepti. Mesaj atmaz , instaya girmez oldu. soğuk davranıyor. ota - dışkıya şeylere trip atar oldu.
Story atardı ve beni sanki kıskandırma amaçlı şeyler söylerdi. Konuya gelecek olursak :
Dün beni çağırdı mekana . Evler yakın buluşma amaçlı. Ben ise hastanede olduğum için göremedim mesajını. Sonra trip atmaya başladı. İğneliyici sözler fln.
Diyorum küs müyüz diyorum. "bilmem diyor " . nasıl barışabiliriz? Sinemaya gideriz - yada başka zaman buluşuruz. Kabul etmiyor hiçbirini. Bende kanıtlamak için SSler falan yolluyom hastanede olduğumu kanıtlamak için. Amacı ne bilmiyorum cidden. Benimde sabrım taşmak üzere. Nuh diyor peygamber demiyor.

Ne yapmalıyım böyle bir durumda. Üzerine gideyim mi ? yoksa bendemi terso yapayım ona.
Nasıl davranmalıyım bu durumda?

TEŞEKKÜRLER.
Sürekli trip atıyorsa uğraşma aga bırak, o ilerde her türlü sana gelir bu sefer o triplerin acısını çıkartırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,954
Üyeler
164,586
Son üye
ismimyokki
Top Bottom