Neler Yeni

Sürekli uykum geliyor

Enco

80+ Silver
Demir de eksik olabilir kanka pekmez iç zarar gelmez geçmiş olsun

Rulep

80+ Gold
B12 normal.
Psikiyatrik desteği 11 aydır alıyorum zaten bıktım. Mal ediyorlar beni. Donuk bir insanım.
Usta yok mu kullanmamanın çaresi kafa biten bir şey değil mi bu bence ilaçsız da yapabilirsin hem nereye kadar böyle sürecek bir yolunu bulmasının

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Usta yok mu kullanmamanın çaresi kafa biten bir şey değil mi bu bence ilaçsız da yapabilirsin hem nereye kadar böyle sürecek bir yolunu bulmasının
2 gün kullanmasam intihar planı yaparken buluyorum kendimi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Fazla şekerli besin tüketmiyorsunuz değil mi?
Hayır. Sadece günde 5 - 6 bardak çay içiyorum. Her bardağa 3 küp. Fazla tabi de uykumu açmak için . Az da olsa etki yapıyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
fazla uyursan uykunu almazsın ters etki yapar daha çok uykun gelir, gün içinde max 10 saat min 6 saat uyuman lazım. Ek olarak beslenme ve gün içi aktivite de çok önemli etkenler, kötü beslenme de seni enerjisiz birisi yapar. alman gereken besin değerlerini almaya çalış ve arada çık dolaş , gez, veya spor yap kral.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
fazla uyursan uykunu almazsın ters etki yapar daha çok uykun gelir, gün içinde max 10 saat min 6 saat uyuman lazım. Ek olarak beslenme ve gün içi aktivite de çok önemli etkenler, kötü beslenme de seni enerjisiz birisi yapar. alman gereken besin değerlerini almaya çalış ve arada çık dolaş , gez, veya spor yap kral.
ek olarak uyku kaliteni arttırmak için olan bazı yöntemleri de yap kesinlikle, ortam ışığını kapat veya çok loş olsun, uyku bandı, rahatsız etmeyen loop bir müzik gibisinden

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şekersiz için. Şeker uyku yapar ve fazla şeker tüketiyorsunuz. Uyku dışında vücudunuza zarar verebilirsiniz.
Vücudun tepki olarak insülin salgıladığı bunun da uyku yaptığınız okumuştum.

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
uyku düzeni oturt ve derin uykuyu daha çok uyumaya çalış. Uyku sorunların var ise (uyku apnesi gibi ) bunları çöz.
gece 11 den önce uyumaya çalış ve fazla uyuma. Beslenmende fazla yağ varsa sağlıksızsa düzelt kilolu isen zayıflaman lazım.
Kan değerlerine baktır muhtemelen demir eksikliği vardır. Spor yap kaslar düzenli çalıştırılınca vücut enerjisi artar.
Mastürbasyon varsa bırak yada azalt potron izliyorsan direk bırak. Bilgisayar oyunu fazla oynuyorsan azalt.
Garip gelecek ama ekrana bakınca uykun geliyorsa sorun gözlerde olabilir göz damlası pc gözlük vs göz koruma önlemleri al.
Son olarak gerçekten uykun mu geliyor yoksa gerçeklerden kaçmak için vücudun böyle bir mekanizmamı geliştirdi onu çöz.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
15 saat ne? 15 saat! Koskoca 15 saat! Caner sen ne yapıyorsun?

Top Bottom