Usta yok mu kullanmamanın çaresi kafa biten bir şey değil mi bu bence ilaçsız da yapabilirsin hem nereye kadar böyle sürecek bir yolunu bulmasınınB12 normal.
Psikiyatrik desteği 11 aydır alıyorum zaten bıktım. Mal ediyorlar beni. Donuk bir insanım.
2 gün kullanmasam intihar planı yaparken buluyorum kendimi.Usta yok mu kullanmamanın çaresi kafa biten bir şey değil mi bu bence ilaçsız da yapabilirsin hem nereye kadar böyle sürecek bir yolunu bulmasının
Hayır. Sadece günde 5 - 6 bardak çay içiyorum. Her bardağa 3 küp. Fazla tabi de uykumu açmak için . Az da olsa etki yapıyor.Fazla şekerli besin tüketmiyorsunuz değil mi?
fazla uyursan uykunu almazsın ters etki yapar daha çok uykun gelir, gün içinde max 10 saat min 6 saat uyuman lazım. Ek olarak beslenme ve gün içi aktivite de çok önemli etkenler, kötü beslenme de seni enerjisiz birisi yapar. alman gereken besin değerlerini almaya çalış ve arada çık dolaş , gez, veya spor yap kral.15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?
Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
Şekersiz için. Şeker uyku yapar ve fazla şeker tüketiyorsunuz. Uyku dışında vücudunuza zarar verebilirsiniz.Hayır. Sadece günde 5 - 6 bardak çay içiyorum. Her bardağa 3 küp. Fazla tabi de uykumu açmak için . Az da olsa etki yapıyor.
ek olarak uyku kaliteni arttırmak için olan bazı yöntemleri de yap kesinlikle, ortam ışığını kapat veya çok loş olsun, uyku bandı, rahatsız etmeyen loop bir müzik gibisindenfazla uyursan uykunu almazsın ters etki yapar daha çok uykun gelir, gün içinde max 10 saat min 6 saat uyuman lazım. Ek olarak beslenme ve gün içi aktivite de çok önemli etkenler, kötü beslenme de seni enerjisiz birisi yapar. alman gereken besin değerlerini almaya çalış ve arada çık dolaş , gez, veya spor yap kral.
Vücudun tepki olarak insülin salgıladığı bunun da uyku yaptığınız okumuştum.Şekersiz için. Şeker uyku yapar ve fazla şeker tüketiyorsunuz. Uyku dışında vücudunuza zarar verebilirsiniz.
15 saat ne? 15 saat! Koskoca 15 saat! Caner sen ne yapıyorsun?15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?
Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.