Neler Yeni

Sürekli uykum geliyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Rammstein, Megadeth, Sabaton. Ek olarak Şebnem Ferah. Çakıl Taşları şarkısı çok iyi.
Rammsteinin şarkıları yavaş değil mi ya? ben hızlı bir şeylerden bahsediyorum daha çok.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Rammsteinin şarkıları yavaş değil mi ya?
Neye göre yavaş? Ben bu adamın gitarında kendimi kaybediyorum:
1673246754039.png

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
B12 vitamini düşük veya trigliserid değeri yüksekse yorgunluk yapabilir. Spor yaparak ve B12 zengin beslenerek bu problem çözülebilir.
Bu değerler normalse, psikolojik bir durum ise önce bir psikoloğa gerekirse de psikiyatriste görünmeniz faydalı olacaktır.
Takıntılı düşünceler sürekli geliyorsa onlarla yüzleşmeniz lazım. Takıntıyı tekrarlamamanız lazım.
B12 normal.
Psikiyatrik desteği 11 aydır alıyorum zaten bıktım. Mal ediyorlar beni. Donuk bir insanım.

Keyfen

80+ Bronze
15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
aynı şey bendede vardı tabi o zamanlar 116 kiloydum, vücut geliştirmeyle ilgilendim 1 yıl içerisinde 90 kiloya düştüm enerjisizlikten hiç bişi yapamıyodum kolay kolay , spora başlamanı öneririm mental olarakta fiziksel olarakta kendini daha canlı hissediceksin söz veriyorum.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Spor vb. aktiviteniz olmadığı için vücut bir hayli hamlık yapmış. Tek çare; dışarı çıkıp biraz sosyal aktivitelere katılmak. Evde oturup ilaç kullanmakla böyle işler geçmez. Psikiyatrinin verdiği ilaçları ben tavsiye etmiyorum, çünkü yan etkileri fazla olabiliyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,554
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
Vitamin eksikliğinden de olabilir....

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Vitamin B eksikliği.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,554
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bende çok unutkan bi insanım baya hemde geçen telefonu kaybettim meğer masanın üstündeymiş halbu ki masaya 30 kere baktım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
N'apacam ben ya?

3 temel önerim olacak.
1. Kullandığın antideprasan türü ilaçları bırakmak zorundasın. Kesinlikle uzak duracaksın. Günü kurtarabilirsin ama hayatı mahveden ilaçlar.
2. Spora başlamak. Günlük rutin haline getirdiğinde vücutta uyarıcı oluyor. Fiziksel ve mental olarak daha canlı hissedersin.
3. Düzgün beslenme. Yediğin yiyecekler vücudun enerjisini etkiler. Yağlı, hamur işi, şeker içeren yiyecekler vücut için zararlı ve denge bozucu.
Bunlara dikkat eder kendini odaklarsan uyku düzenin oluşur günlük 6 saat uyku ile dinç enerjik hissedersiniz.

TahinPekmez

80+ Silver
fazla kan yada az kan, kan değerlerine baktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom