Neler Yeni

Sürekli Valorant Hesaplarım Çalınıyor

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Merhaba arkadaşlar 3 hesabım çalındı bilgisayarı kardeşimle ortak kullanıyoruz onun hesaplarında bir sıkıntı yok benim 3 adet hesabım çalındı 2 si e posta doğrulaması yapılmıştı o yüzden değiştiremediler fakat 1 hesabım gitti onda doğrulama yok tu bilgisayarda virüs falan olsa kardeşimin hesaplarıda çalınmazmıydı şifremide kardeşimden başkası bilmiyor. Kolay bi şifrede değil nerden çalıyor olabilirler bir fikri olan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Günahına girmeyelim ama kardeşine bu konu hakkında bir bilgisi olup olmadığını sorabilirsin.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşin çalıyor olmasın
yok kardeşim değil oyun ayarları değişiyo çünkü saçma sapan ayarlar oluyo yürüme normalde w den olur hesap çalındıkdan sonra q dan falan yürüyo falan oluyo baya değişiyo yani ayarlar bide birlikde oynadığı birileri oluyo hesap hesabı çalanın isimler hep yabancı yabacı ülkeden birileri çalıyo galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günahına girmeyelim ama kardeşine bu konu hakkında bir bilgisi olup olmadığını sorabilirsin.
benden 1 yaş küçük aynı evde yaşıyoruz bilgisayar benim odamda imkansız çalması

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Onun hesaplarına bir şey olmayıp senin hesaplarının gitmesini baya garip buldum. Hesaplarına bağlı olan e postalarındaki güvenlik doğrulamalarına bir göz at e postana erişimi olan birinin işi olabilir.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Onun hesaplarına bir şey olmayıp senin hesaplarının gitmesini baya garip buldum. Hesaplarına bağlı olan e postalarındaki güvenlik doğrulamalarına bir göz at e postana erişimi olan birinin işi olabilir.
e posta değiştirilmiyo kardeşim olsa e postayıda değişir erişimi var e postalarıma bide epostalarım falan çalınmıyo sadece hesaplar giriyolar el atıyolar tamamen çalamıyorlar yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
e posta değiştirilmiyo kardeşim olsa e postayıda değişir erişimi var e postalarıma bide epostalarım falan çalınmıyo sadece hesaplar giriyolar el atıyolar tamamen çalamıyorlar yani
Seninle birlikte e-postana erişebilen başka biri olabilir. Belki de derdi seninle uğraşmaktır. Veri sızıntısı vesayir de olabilir. kardeşindir diye demiyorum illa. Güvenlik doğrulamalarını kontrol edip aktif etmeni varsa tanımadığın cihazlar onların oturumunu sonlandırmanı ve e posta şifrelerini değiştirmeni öneririm.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Seninle birlikte e-postana erişebilen başka biri olabilir. Belki de derdi seninle uğraşmaktır. Veri sızıntısı vesayir de olabilir. kardeşindir diye demiyorum illa. Güvenlik doğrulamalarını kontrol edip aktif etmeni varsa tanımadığın cihazlar onların oturumunu sonlandırmanı ve e posta şifrelerini değiştirmeni öneririm.
e postama erişimi olsa e postayı çalmazmıydı

e postamı kontrol ettim herhangi bir farklı cihaz yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
e postama erişimi olsa e postayı çalmazmıydı
Onu diyorum işte adam belki seni bu şekilde uğraştırmaktan zevk alıyordur. Teorik olarak gizli virüs gömülü bir linke tıklamadıysan, hesabının şifresini kardeşinden başkası bilmiyorsa şifre gerçekten güçlüyse ve e postana başka kimsenin erişimi yoksa durduk yere hesabının çalınabileceğine pek ihtimal veremedim açıkçası

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Onu diyorum işte adam belki seni bu şekilde uğraştırmaktan zevk alıyordur. Teorik olarak gizli virüs gömülü bir linke tıklamadıysan, hesabının şifresini kardeşinden başkası bilmiyorsa şifre gerçekten güçlüyse ve e postana başka kimsenin erişimi yoksa durduk yere hesabının çalınabileceğine pek ihtimal veremedim açıkçası
o zaman virüsdür tıklamış olabilirm ama kardeşimin hesabına niye girmiyolar öyle olsa

yada e postasını çalıp niye hesabın şifesini falan değişmiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
o zaman virüsdür tıklamış olabilirm ama kardeşimin hesabına niye girmiyolar öyle olsa

yada e postasını çalıp niye hesabın şifesini falan değişmiyolar
Dostum internet alemi türlü türlü değişik tiplerle dolu. Adam istese hesabını çalabilir belki ama sırf seni telaşa düşürmek yada seninle eğlenmek için bu şekilde yapıyor olabilir. Sana tavsiyem hangi link olursa olsun ister telefon ister bilgisayarda güvenli olmayan bilmediğin hiçbir bağlantıya tıklama. Mail hesaplarında mutlaka tüm doğrulama yöntemlerini aktif et

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
bide bayadır girmediğim hesaplar çalınıyo nasıl oluyosa mesela 2 hafta falan girmedim hesaba baktım biri oyun atmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom