- Reaksiyon skoru
- 328
youtubeden izleyerek laptop a format attım.Sürekli kapatırken güncelleme geliyo(güncelle kapat-güncelle yeniden başlat) neden kaynaklı bu windows key mi almam lazım.
Alakası yok. Güncellemeleri tamamlamanız gerekiyor.youtubeden izleyerek laptop a format attım.Sürekli kapatırken güncelleme geliyo(güncelle kapat-güncelle yeniden başlat) neden kaynaklı bu windows key mi almam lazım.
tamamlıyorum.1-2 hafta arayla gelen bir şey değil hergün böyle 3-4 saatte bir geliyoAlakası yok. Güncellemeleri tamamlamanız gerekiyor.
Ne geliyor peki?tamamlıyorum.1-2 hafta arayla gelen bir şey değil hergün böyle 3-4 saatte bir geliyo
anladım eyw birde sistem gelicek şimdi hiç sistem kurmadım daha önce kurarım muhtemelen ama içine nasıl windows yükliycem laptop a format attığım usb olurmu??Sıfırlarsan, format atarsan ilk başa döner ve cigabaytlarca tekrar tekrar güncelleme yapman gerekir.
Windows stock halde şu anda yani fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde. Stock halden çıkabilmesi ve düzgün çalışabilmesi için güncellemeleri tamamlaman gerekir. Biraz sabır, biraz erdem. Sonunda istediğine kavuşursun.
Haaa, dersen ki ''yahu ben güncelleme yapmak istemiyorum'' , o zaman paşa gönlün bilir ama sistemin gelecek tehditlere ve saldırılara karşı diğer versiyonlara ve güvenlik güçleriyle karşılaştırılınca daha ZAYIF kalır. Biliyorum hep güncelleme çok gıcık edici bir olay ama gerekli![]()
Ne geliyor peki?
Ben onu sormamıştım, gelen güncellemeleri sormuştum.anladım eyw birde sistem gelicek şimdi hiç sistem kurmadım daha önce kurarım muhtemelen ama içine nasıl windows yükliycem laptop a format attığım usb olurmu??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
laptop olayını biliyorum da, hiç sisteme kurmadım o konuda yardımcı olamayacağım, kusura bakma.anladım eyw birde sistem gelicek şimdi hiç sistem kurmadım daha önce kurarım muhtemelen ama içine nasıl windows yükliycem laptop a format attığım usb olurmu??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onu bilmiyorum işte nerden bakılıyo.Öyle ekrana bi güncelleme gelmiyo.Kapatıp açma yerinde fotoğraftaki gibi varBen onu sormamıştım, gelen güncellemeleri sormuştum.
windows update diye aratın ya da güncelleştirmeleri denetleme falan diye aratın. Ayarlar uygulamasına girip de bakabilirsiniz güncelleme kısmından.onu bilmiyorum işte nerden bakılıyo.Öyle ekrana bi güncelleme gelmiyo.Kapatıp açma yerinde fotoğraftaki gibi var
peki laptop a kurduğum windows u aynı usb ile 0 kasaya kurabilirmiyimWindows güncel sürüm yayınladığı zaman geriye kalan güncellemeleri indirmenizi ister.
Bazen yıllarca derlenen güncellemeleri indirmek zorunda kalırsınız.
Driver ve yazılımlar büyük, güvenlik yamaları küçük yer kaplar.
Microsofttan indirdiğiniz ve güvendiğiniz kaynaklar dışında sistem yüklemeyin.
Otomatik yüklensin veya ben seçeyim diyebilirsiniz.
Windows installer ile indirdiyseniz evet.peki laptop a kurduğum windows u aynı usb ile 0 kasaya kurabilirmiyim