Yardım Sürekli Yüksek Ping Sorunu (40-100 ms) – Mobil Veri / Vodafone / Honor 400 Pro

VpXPiP

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba,
PUBG Mobile’da sürekli olarak 40-100 ms arası ping alıyorum. Oyunu Vodafone mobil veri üzerinden oynuyorum ve bulunduğum bölge 4.5G kapsama alanı içinde. Telefonum Honor 400 Pro ve genel olarak güçlü bir cihaz olmasına rağmen ping değerlerim hep bu aralıkta, hiçbir zaman 20 ms seviyelerine düşmüyor.

Mobil veriyle oynadığım için daha düşük ping almam gerekirken, özellikle sabah ya da gece gibi saatlerde bile durum değişmiyor. APN ayarları veya telefon ayarlarında bir eksiklik olabilir mi bilmiyorum.

Bu konuda aynı sorunu yaşayan var mı? Sorunu nasıl çözdünüz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Telefonla bir alakası yok mobil veriyle daha düşük ping alacağını kim söyledi? Vodafone hele en kötü mobil veriye sahip firma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Telefonla bir alakası yok mobil veriyle daha düşük ping alacağını kim söyledi? Vodafone hele en kötü mobil veriye sahip firma.
Valla bizim WiFi mobil veriden daha kötü öyle söylim altyapı yok aslında merkezde oturuyom ama neden çekmediğini anlamıyorum

Valla bizim WiFi mobil veriden daha kötü öyle söylim altyapı yok aslında merkezde oturuyom ama neden çekmediğini anlamıyorum
WİFi da çok farklı değil en iyi bağlantıyı kabloyla alırsın

Geri