Neler Yeni

Suriyeli kadınla evlenmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
Doğru düşünüyorsun inan bana 16 yaşındaki suriyeli bir kızın aklı ile 23 yaşındaki bir tc kızın aklı aynı diyebilirim.. Özellikle ev işi yapmayı çok severler kocalarına hizmet etmeyi sadık olmayıı.. Bence şansını dene...

@Kara* geldim🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Doğru düşünüyorsun inan bana 16 yaşındaki suriyeli bir kızın aklı ile 23 yaşındaki bir tc kızın aklı aynı diyebilirim.. Özellikle ev işi yapmayı çok severler kocalarına hizmet etmeyi sadık olmayıı.. Bence şansını dene...

@Kara* geldim🙂
Simdi yazacağım çok şey var ama gerek yok kanka. İnsanlar istediği gibi düşünebilir. Umrunda değil açıkçası çokta (?!=%&#₺#_₺)

Kara*

80+ Silver

@Kara* geldim🙂
Bu adam bu işi çözmüş yav sarışın maviş hanım hanımcık birini bulsa ne mutlu olursun :LOL:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,804
İsim
Oğuz
Evlenmek için mi evleniyorsunuz bu nasıl zihniyet? Kadınla evleneceksin köle gibi yemek yapacak erkek de işten işe. Klasik hayattan zevk almayan Anadolu aileleri. Aşk değilsen niye evlenirsin? Cinsellik mi tek hayat.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
FXkCqVHWAAIUqe1.jpg

hem onları hem senin gibi düşünceleri olanları

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Çağdaş Alkan
Bu ister suri ister başka yerli olsun karakterine bağlı, ama patlak olma ihtimali ve sadıklık konusu şüpheli benim gözümde. Patlak çıkarsa sonra normal biriyle evlenmedin diye kahrolmayasın. :ROFLMAO:
Kusura bakma da patlak olma ihtimali yorumun aşırı saçma , sen kimin nasıl ne durum da olduğunu nereden bileceksin? , bazı ülkeler de edep namus örfi birşeydir öyle yerler de senin bu dediğin olay imkansıza yakın bir şey, Arap Ülkelerinde zina yok demiyorum elbette var ama diğer ülkelere göre çok çok az ,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
Dul kadının okadar çok istediği belki olmaz ama , daha önce evlenmemiş birinin olabilir, kulaktan duyma bilgilere güven olmaz

Emrhan_

80+ Bronze
OLM SURİYELİLERLE Mİ EVLENECEKSİN CİDDİ MİSİN SEN NASIL Bİ YOKLUKTASIN KARDEŞİM? ALLAH KORUSUN SAKIN ÖYLE BİR HATA YAPMA.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,577
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom