Emirhan Erdinç
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya atmayın şu adamı gülmekten yoruldum jskskdkfkf
Ya atmayın şu adamı gülmekten yoruldum jskskdkfkf
Hacı olurda sen bunu maddi çıkar için mi yapiyorsun yoksa gerçekten seviyor musun bunu bir sorgulaman lazım.Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
Olum ne sacma konular acıyonuzArkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)
Seni niye bu kadar alakadar ediyor? Hoşuna gitmediyse cevap yazmazsın?Olum ne sacma konular acıyonuz
Yok kardesim rahatsız olduım sıokıntı cıkarmaya geldımSeni niye bu kadar alakadar ediyor? Hoşuna gitmediyse cevap yazmazsın?
Rahatsız olmaya devam et bana da cevap yazmaYok kardesim rahatsız olduım sıokıntı cıkarmaya geldım
Yukarıda yazdığım gibi önemli olan gönüllerin bir olmasıEvlilik böyle bir şey değil.
suriyeliyle evlenceğime hiç evlenmem daha iyiArkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe bilmiyor demeyin hepimizden iyi Türkçe konuşanlar var)