Neler Yeni

Suriyelilerin İstanbul, Konya ve İzmir'de yaptıkları protestolar?

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Bu konuya siyaset karıştırılmamalı.
Türkler arasında art niyetli olanlar yok mu?
Ermeniler arasında art niyetli olan yok mu?
Doğal olarak Suriyeliler içinde de art niyetli olanlar olacak elbette.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
İddiaya varım sokaktan geçen birisi bunlara ana avrat sövüp kaçmıştır.

firatbey

80+ Silver
Hükümet değişse bile bunları gönderemezler burasıda Suriye gibi bir yere döner.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
O emri verdiğinde, muhalefet ve AB tarafından gelecek tepkileri düşün? Soykırım yapmışız gibi davranırlar... Zaten, muhalefetin en tepesindeki kişi, Kanas Canan; sözde Ermeni soykırımını kabul ettirecek iktidarı kazanırlarsa.

Hani, Suriyelilerden rahatsız olanlar önce muhalefete sormalı; neden kamplardan çıkıp ülkeye yayılmaları için uğraşmışlar?

En başından beri Erdoğan'ın planladığı ve olması gereken; savaşamayacak durumda olanları kamplarda beslememizdi. Biz zalim bir devlet değiliz, kadını çocuğu savaşın ortasında terk edemeyiz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Kanımızda var bu. Fakat muhalefet ve FETÖ birleşkesi, tüm bunlara engel oldu. Çok uzak tarihler değil; 8-9 yıl öncesini araştırsanız durumu anlarsınız. Yeter ki araştırın.
Aynen hocam öyle gerçekten bunlar iç karkagaşa cıkartıcak en yakın zamanda bisey yapılması lazım

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İzmir'de gördüm çok öfkelilerdi yoldakileri dövecekmiş gibi bakıyorlardı.
Hocam bu konular var tabii ama emin olun halk çok sinirli (dayılar hariç) herhangi bir girişimde ya da ne biliyim bir karışıklıkta karşısına çıkanı acımadan sopalayacak adamlar var (bu tipleri sevmezdim normalde) yani aynı Atatürk’ün evine bomba atıldığı vs. Gibi bir olay olmuştu sanırım tarihte (yılı hatırlamıyorum yalan haber yani) istanbul halkı orada yaşayan yunanlıları az kalsın öldürüyormuş vs. Yani demem o ki (ki bunun iyi olduğunu savunmuyorum yanlış anlamayın) bu ülkede bu tarz bir karışıklık çıkarsa %90 polis ekipleri türk halkını durdurmak için müdahele edecektir :d.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Zaten Güney anadolu olmuş çöplük onları batı anadoluya getirmek yerine diye güneyde veya doğu,da tutmuyorlar en azından bizden uzak duranlar

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Oy için Suriyelileri beslemeye devam etsinler
Sandıktada biz gerekeni besleyeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bela filan okuma değmez yani
Oy için suriyelileri besleyecegine Ülkesindeki insana sahip çıksaydı keşke. Bunlar yarın öbür gün savaş çıksa yine başka yere kaçarlar ama kendi insanımız bize ihanet etmez. Sen shakira dinlersin ama cenazene yıldız tilbe gelir gibi bir şey

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum. Yeter gına geldi artık bunları görmekten, yaptıkları şeylerden. Sanki kendi ülkesi adamın kafaya bak. Anca uyusun, oy derdine düşsün bizimki (!)

Top Bottom