The GodFather
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
Onu çok önceden okumuştum şimdi aklıma geldiDokuzuncu hariciye koğuşu var hocam çok uzun bi kitap değil tek oturuşta bitiribileceğiniz bi kitap.
Yüzüklerin efendisi, hobbit, witcher ve metroları öneririm.Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
Bu oyunları oynadımYüzüklerin efendisi, hobbit, witcher ve metroları öneririm.
Aynı durumdan muzdariptim suanda su kitabı okuyorum:Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
arkadaş ben valorant varken asla kitap okumam buna nasıl kendini ikna ediyorsun tavsiye verirmisinFazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
Yani knk herkesin kitap okuma nedeni ayeı kimisi böyle daha akıcı konuşabilmek için, kimisi hobi olarak okumayı, sever kimi de bilgi almak için okur. Ben mesela bilgi almak için okumaya çalışıyorum ama maksimum birkaç gün devam ettirebiliyorum alışkanlığı sonrasında kitabın yüzüne bile bakmıyorum.arkadaş ben valorant varken asla kitap okumam buna nasıl kendini ikna ediyorsun tavsiye verirmisin
Monte Kristo Kontu güzel olabilir. Ben çok severek okudum.Fazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
Bunu neden öneriyorum bilmiyorum ama ‘Kızıl Yükseliş’ distopik dünya açısından okuması inanılmaz eğlenceliydi 3 kitaplık bir seri şansını dene istersenFazla kitap okuyan birisi değilim, kitap okumaya başlayacağım. Akıcı sürükleyici kitap lazım önerilerinizi kitabın türünü yazarak paylaşırsanız sevinirim
kitaplarıın da okuBu oyunları oynadım![]()