Okuma kitabı önerisi

16 yaşındayım kitap okumaya başlamak istiyorum hangi kitabı almalıyım
George Orwell - Hayvan Çiftliği (10/10)

Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna (10/10)

Stefan Zweig - bilinmeyen bir kadının mektubu

(Kimin olduğunu hatırlamıyorum) - Martı
Jonathan livingston

• Beğen
Reaksiyonlar: suqa
Wattpad kitaplarını okuduğumu nereden çıkardınız? Hem bir kitapta illa edebi değer olmak zorunda değil.
Kişi kendini geliştirmek istiyorsa edebiyat felsefe antropoloji vb. konular hakkında okumak zorunda bir kitap okuyacaksan o kitapın sana birşeyler öğretmeside kitapın sana olan zorunluluğudur. İnsanlara saçma sapan kitap önerisi yapma hatta direkt öneri yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wattpad kitaplarını okuduğumu nereden çıkardınız? Hem bir kitapta illa edebi değer olmak zorunda değil.
Kitap birde çöp olması yanı sıra 345TL, sen saftirik gragini oku kendine birşeyler katar nede olsa xd

Kişi kendini geliştirmek istiyorsa edebiyat felsefe antropoloji vb. konular hakkında okumak zorunda bir kitap okuyacaksan o kitapın sana birşeyler öğretmeside kitapın sana olan zorunluluğudur. İnsanlara saçma sapan kitap önerisi yapma hatta direkt öneri yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kitap birde çöp olması yanı sıra 345TL, sen saftirik gragini oku kendine birşeyler katar nede olsa xd
Ben onu da okumuyorum sadece tavsiye verdim o kadar. Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının olmama sebebi de bana göre insanların ilgi alanlarına göre kitap okumaması maalesef. O zaman siz gidip bir çocuğa felsefe kitabı okutabilirsiniz.

Ben onu da okumuyorum sadece tavsiye verdim o kadar. Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının olmama sebebi de bana göre insanların ilgi alanlarına göre kitap okumaması maalesef. O zaman siz gidip bir çocuğa felsefe kitabı okutabilirsiniz.
Okumadığın bir kitabı neden öneriyorsunuz?
Bir çocuğa felsefe kitabı neden okutayım XD
Kitap okumadığınız okuduğunuz cümleyi anlamamanızdan kendini gösteriyor arkadaşa klasik kitap önerdim zaten Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Ayrıca kitabı bir çocuk okuyacaksa felsefe değil jack landonun kitaplarını öneririm sanada tavsiyemdir.

Ben kitap okumaya ilgi duyduğum alanlarda kitap seçerek başlamıştım. Öncesinde hep başlayıp yarım kalan ve hiç istek duymadığım bir şeydi benim için. Şimdi ise severek ve notlar alarak okumaya devam ettiğim bir alışkanlık haline geldi. Ufak bir tavsiye: okumaya vaktin olmadığı ve ya istemediğin günlerde bile sadece 5 sayfa oku, o 5 sayfa hem kitap okumayı bir rutin haline getirmene ve 5 sayfa bitene kadar okumaya devam edip etmeyeceğine karar vermen konusunda yardımcı olacaktır. (genelde o 5 sayfa olarak kalmaz) Okuduğum kitapları amazondan seçiyorum, yorumlarına bakarak az çok nasıl bir kitap olduğu anlaşılıyor.

Okumadığın bir kitabı neden öneriyorsunuz?
Bir çocuğa felsefe kitabı neden okutayım XD
Kitap okumadığınız okuduğunuz cümleyi anlamamanızdan kendini gösteriyor arkadaşa klasik kitap önerdim zaten Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Ayrıca kitabı bir çocuk okuyacaksa felsefe değil jack landonun kitaplarını öneririm sanada tavsiyemdir.
Yüzlerce kitap okudum bir de kitap okumadığımı söylüyorsunuz? Neyse bu kadar kavga yeter ben kendi fikrimin arkasındayım.

Okudum bal gibi de okudum. Ben burada yalan söyleyecek insan mıyım acaba? En azından ceza yiyip burada yeni bir hesap açmıyorum ben.
Ne alakası var ceza yiyip yeni hesap açmanın konuyla? Bu konunun onunla ne alakası var? diyecek lafın yok başka yerden laf söylim peşindesin .D ooof of napıcaz bunun gibilerle of

Ne alakası var ceza yiyip yeni hesap açmanın konuyla? Bu konunun onunla ne alakası var? diyecek lafın yok başka yerden laf söylim peşindesin .D ooof of napıcaz bunun gibilerle of
Neyse bu kadar kavga yeter ben sizle pek uğraşacak durumda değilim.

Düzenli olarak altyazılı film izleyin hem daha çok okursunuz hemde daha çok zevk alırsınız

Kısa olan klasiklerden başlayabilirsin aslında ama senin zevkine göre. Ben fantastik şeyleri pek sevmediğimden klasiklerden başlamıştım, galiba 10-12 kitap okuduktan sonra alışkanlık yapmıştı.

Geri