Neler Yeni

Süt 15 lira hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Bizim bakkalda 5.45 az önce gördüm.eninde sonunda her şey articak ama 1lt süt 15 lira olmaz dimi.(olur mu la yoksa)

Makif82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Doğan
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti
Baya ucuzmuş

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bazı kişilerin yorumları komikti o yüzden dicek bişey bulamıyorum sanki bu fiyata süt olması çok normal gibi davranıyor ve 3900 TL asgari ücreti yüksek görende var anladım ki bu millet aç kalmaya mahkum, bakın yazıyorum malum parti bu sıkıntılara rağmen yine seçilecek, seçildiğini zaman bu konuyu hortlatıcam

Logithx

80+ Bronze
Şimdi problem sütmü oldu yağ zeytin peynir herşeyin fiyatı neredeyse üç katına çıktı tüik göre araba fiyatları %12 kiralarda %15 artmış tisk'te biz tüik verilerini referans alıyoruz diyor ne olacak kurumların başına torpille adam getirilirse böyle olur kendilerine gelince memura gelince bol kepçeden ama iş işçiye gelince hiç bir şey yok ne kadar kırparız onu düşünüyorlar..

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti

Bence sizin market kazıklıyor dostum :)

1639116942706.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Beyler ben esnafım pınar ın tam yağlı süt ü bana 10tl ye geliyor. Önceki ay 7.5 a ben satıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani 3060 ne gerek var 1030 kullan demek gibi bir şey oldu. Kalite farkı süt ürünlerinde çok var. Yağ sucuk tarzı şeyler fsrketmesede süt ürünlerinde ucuz ürünler çok kötü oluyor.
Yav ne biliyonda konuşuyon? Ay bunun kalsiyumu 20 mg eksik alınmaz. Bunun laktozu %3 fazla alınmaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamamen provokasyon amaçlı yapılmış bir şey sahte yani. Şu an Migrosta bile en pahalı süt 8.90 Ha bu demektir ki ucuz kesinlikle yine pahalı. Ama 15 falan da değil ortalığı karıştırmaya çalışmasın kimse.

İceWolf

80+ Silver
Gaza gelmeyin. Zamlar var zaten hayatın pahalanması can sıkıyor. Ama birde siyasi olarak sürekli yalan haber yaymaya çalışan bir güruh var. İnanamadım çıkıp 3 markete baktım, 5,45 ile 6.50 arasında değişiyor. Muhtemelen bu haberi yaymaya çalışan ÇOCUK değildir, muhtemelen de bu haber ABD'den "MUTLAKA YAYIN" diye gönderilen bir posttur.

Bazı kişilerin yorumları komikti o yüzden dicek bişey bulamıyorum sanki bu fiyata süt olması çok normal gibi davranıyor ve 3900 TL asgari ücreti yüksek görende var anladım ki bu millet aç kalmaya mahkum, bakın yazıyorum malum parti bu sıkıntılara rağmen yine seçilecek, seçildiğini zaman bu konuyu hortlatıcam
Sende ya diğer malum partinin propaganda elemanısın yada ABD ye kaçmış malum örgütün üyesisin gelmiş burda çocuk taklidi yapıp siyasi ajanlık yapıyorsun. Klasik numara: önce bir yalandan başlayarak post açmış, bi süre sonrada o yalanı önemsizleştirip unutturmaya ve konuyu başka yerlere çekip propagandayı tamamlamaya çalışmış.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
MİS Market İstanbul Çekmeköy'deymiş. Şansa marketin telefonla sipariş hattıda varmış, sizde arayabilirsiniz. Aradım pınar sütü sordum. Fiyatı 7,50 liraymış. İnternette sizin 15 liraya sattığınızı yayıyorlar ne diyeceksiniz dedim. Lütfen o kişinin postunu alın bize gönderin diyip mail adresi verdiler. Zannedersem bu postu açan malum kişiyi bulurlarsa niyetleri pek iyi değil. :)

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Burada 8.95
https://www.bizimtoptan.com.tr/pinar-sut-uht-tam-yagli-1-l

Diğerleri de aşağı yukarı öyledir. Bir zam varsa aynı anda herkesin bu zammı uygulayacağı görüşündeyim.

Ha tabi 8.95 yine pahalı ama onlardan almayı ver. BİM sütü 5 lira.
Onlardan almayıver mantığı nedir? yok iphone alma samsung al yok iyi marka süt alma leş marka süt al bu zihniyetten çıkın artık. Siz gibi zihniyetler yüzünden bizim gençliğimiz bitti ama çok az kaldı sizin yüzünüz düşüçek biz ise mutlu olup güleceğiz.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Zam sadece sonuç, sorunlar daha büyük.

Dejour

80+ Bronze
Dostum adı sanı bilinmeyen bir market yani açıkçası ben duymadım. Sütün 15 TL olması için heryerde o fiyatı görmen lazım. Diger zincir marketlere bile baktığında hepsinde ku fiyatlar belli 5-8₺ arası. Bir şeye yorum yapacaksan veya dikkat çekiceksen ilk once bir tam araştır ondan sonra konu ac destekleyelim biz de burada ki konu araştırılmadan açılan bir konu yanlış anlama beni. İyi akşamlar
6 TL Yerel marketlerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,482
Üyeler
167,499
Son üye
metinak121
Top Bottom